Battalgazi Belediye Başkanı Güder, iftarda basın mensuplarıyla bir araya geldi

Battalgazi Belediye Başkanı Güder, iftarda basın mensuplarıyla bir araya geldi
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya’da görev yapan yerel ve ulusal basın mensuplarıyla iftarda bir araya geldi.

Güder, Kırkgöz Sahil Parkı'nda düzenlenen iftar programında basın mensuplarıyla bir araya gelerek gündemi değerlendirdi ve basının rolüne dikkat çekti.

Beş yıllık görev sürecini değerlendiren Güder, görevi alnının akıyla ve olumsuz bir iz bırakmadan gelecek arkadaşa devredeceklerini belirtti. Bu süreçte Türkiye ve Malatya olarak ciddi sorunlarla karşılaşıldığını ifade eden Güder, ekonomik krizler, Elazığ depremi ve pandemi gibi zorlu dönemlerden geçildiğini dile getirdi. Belediye olarak pandemi sürecinde vatandaşların sıkıntılarıyla mücadele ettiklerini ve Battalgazi'ye katma değer kattıklarını vurguladı. Güder, yerine gelecek olan arkadaşların bu krizi fırsata çevirerek Malatya'yı yaşanabilir bir yer haline getireceklerine inandığını söyledi.

battalgazi-belediye-baskani-guder-iftarda-basin-mensuplariyla-bir-araya-geldi-45ee4b70.jpg

Güder, basın mensuplarından aldıkları destekten dolayı teşekkür ederek, yaptıkları çalışmaların Battalgazi'nin geleceğini şekillendirecek nitelikte olduğunu belirtti. Yapılan tesislerin uzun yıllar boyunca hizmet vereceğine inandığını ve Battalgazi'nin geleceği için çalıştıklarını vurguladı. Güder, sanayi noktasında yaşanan problemlere çözüm getirdiklerini ve modern üretim alanları oluşturduklarını da dile getirdi. Son olarak, basın mensuplarına Battalgazi ve Malatya için yapmış oldukları desteklerden dolayı teşekkür etti.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 2 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.