BİM'den Aldığı Çekirdek Poşetinde İçilmiş Sigara İzmariti Çıktı

BİM'den Aldığı Çekirdek Poşetinde İçilmiş Sigara İzmariti Çıktı
Malatya'da özel bir göz hastanesinde çalışan Hazar Ülger, BİM'den orijinal ambalajında olduğu halde aldığı çekirdek poşetinde içilmiş bir sigara izmariti bulduğunda büyük bir şok yaşadı.

Olayın şaşkınlığıyla, ürünün orijinal ambalajında ve açılmamış halde olmasına rağmen bu durumla karşılaşan Ülger, market yetkilileri ve ürünü üreten firma hakkında hukuk yoluyla hesap sormaya karar verdi.

mutki-fotoshop-2024-02-10t142438-998.jpg

Kapalı ambalajda sigara izmariti çıktı

BİM şubesinden alışveriş yaptıktan sonra eve gelen Ülger, çekirdek poşetini açtığında içinden çıkan sigara izmariti karşısında büyük bir şaşkınlık yaşadı. Konuyu hemen market yetkililerine ve ürünü üreten firma ile iletişime geçtiğinde, başka bir firma ile karşılaştı ve herhangi bir geri dönüş alamadı.

mutki-fotoshop-2024-02-10t142421-412.jpg

Firma da bize dönüş yapmadı"

Başından geçenleri anlatan Ülger, “BİM’de alışveriş yaptık sonra çekirdek aldık arkadaşlarımla. Eve geldik ve fark ettik ki içinde sigara izmariti var. Konuyla ilgili bir muhatap bulamadık. Firma da bize dönüş yapmadı. Sonrasında bir video çekip bunu sosyal medya da paylaştık. Kısa sürede milyon izlendi video. Birçok yorum yapıldı benzeri şikayetlerle karşılaşanlar tarafından. Bu sıkıntılı bir süreç. Ben de bir sağlıkçı olarak, bu izmariti atan, içen kişinin herhangi bir bulaşıcı hastalığını olup olmadığını bilemiyoruz. Paketi hiçbir şekilde açmadık. İncelendiğinde zaten bu görülecektir poşetin orijinal kapalı olduğu. Dava hazırlıklarına başladık, kesinlikle bu ciddi bir konu” dedi.
Ödemeyi kredi kartı ile yaptığını ve ekstrede bunun kesinlikle belli olduğunu da ifade eden Ülger, avukatı aracılığı ile konunun sonuna kadar takipçisi olacaklarını da söyledi.(İHA)

mutki-fotoshop-2024-02-10t142454-576.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 2 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.