Dükkana girerek başına silah dayayan şahıs 48 bin TL'lik zarar verdi: 7 saattir polise direniyor

Dükkana girerek başına silah dayayan şahıs 48 bin TL'lik zarar verdi: 7 saattir polise direniyor
Elazığ’da dur ihtarına uymayan ve polis aracına çarpan şahıs, sanayi sitesinde bir dükkana girerek başına silah dayadı.

Elazığ’ın Salıbaba Mahallesi'nde gerçekleşen olayda, polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan ve ardından polis aracına çarpan bir şahıs, sonrasında sanayi sitesinde bir dükkana sığınarak polislerle 7 saate yakın süren bir pazarlığa girişti.

Edinilen bilgiye göre, asayiş kontrolü yapan polis ekipleri, 23 AJ 670 plakalı otomobili durdurmak istedi. Ancak kimliği belirsiz şahıs, polislerin dur ihtarına uymayarak aracıyla kaçmaya başladı. Polislerle yaşanan kovalamacanın ardından otomobil, sanayi sitesinde bir polis aracına çarparak durdu. Bu noktada, şüpheli belinden çıkardığı silahı kendi başına dayayarak kendini korumaya aldı ve bir iş yerine sığındı.

Olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Özel Harekat ve Yunus ekipleri ile birlikte ambulanslar sevk edildi. Polis ekipleri, çevreyi güven altına alarak şahsı ikna etmeye çalıştı. Ancak şüpheli, kendisini kilitlediği oto tamirhanesinde bulunan radyatörleri parçalayarak 48 bin liralık zarara neden oldu.

İş yeri sahibi Lütfü Küçükyurt, "Eski ve yeni radyatörleri parçalamış. Polisler girmesin diye radyatörlerden barikat kurmuş. Radyatörlerin tanesi 24 bin lira, iki tane radyatör gitti. Tahminimce tüpü kullanarak, çatıyı parçalamış ve buradan kaçmış” şeklinde konuştu.

Polis ekipleri, şüphelinin yakalanması için titizlikle çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 3 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.