Google, İnternet Alışverişlerinde Kişiselleştirilmiş Kıyafet Tavsiyeleri Sunacak Yeni Aracını Tanıttı

Google, İnternet Alışverişlerinde Kişiselleştirilmiş Kıyafet Tavsiyeleri Sunacak Yeni Aracını Tanıttı
 hozathaber.com Muhabiri
Google, internetten alışverişlerde tarzınıza uygun yeni kıyafetler tavsiye edecek yeni aracını tanıttı.

Google, çevrim içi alışveriş deneyimini daha kişiselleştirilmiş hale getirmek için yeni bir araç geliştirdiğini duyurdu. ABD'de şu anda test aşamasında olan bu özellik, kullanıcılara kendi tarzlarına uygun kıyafet tavsiyeleri sunmayı amaçlıyor. Bu tavsiyeler "stil tavsiyeleri" bölümünde yer alacak ve kullanıcılar, beğendikleri kombinlere beğeni, beğenmedikleri kombinlere ise negatif geri bildirim verebilecekler.

Kombin Alışverişi The Sims'teki Gibi!

Tavsiye edilen kıyafetler arasında kaydırarak geçiş yapmak mümkün olacak. Ayrıca, aranan ürünlerin daha kolay bulunabilmesi için çeşitli seçenekler sunulacak ve Google, kullanıcıların tercihlerini hatırlayarak bir dahaki sefere daha kişiselleştirilmiş tavsiyeler sunacak.

Marka Tercihleri ve Kişiselleştirme

Yeni düzenleme ile birlikte, kullanıcılar mobilde, masaüstünde ve Google uygulamasında görülmek istedikleri markaları seçebilecekler. Bu markalar seçildikten sonra, tavsiyelerde bu markaların ürünleri öne çıkarılacak ve kullanıcılar bu tercihleri istedikleri zaman değiştirebilecekler. Hatta beğenilen kombinleri sanal olarak bir arada görmek de mümkün olacak.

Türkiye'de Henüz Kullanılmıyor Ancak Yaygınlaşması Bekleniyor

Bu alışveriş düzenlemeleri ile birlikte Google, alışveriş özelliklerini daha da popüler hale getirmeyi hedefliyor. Özellik şu anda Türkiye'de kullanılmıyor ancak yakın zamanda daha fazla bölgeye yayılması bekleniyor. Bu yeni araç, kullanıcıların çevrim içi alışveriş deneyimini daha keyifli hale getirmek için önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Bu haber toplam 4 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.