Kafa Kafaya İki Otomobil Çarpıştı! 1 Ölü 2 Yaralı

Kafa Kafaya İki Otomobil Çarpıştı! 1 Ölü 2 Yaralı
Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde yaşanan trafik kazasında, iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Şanlıurfa'nın Halfeti ilçesinde meydana gelen trafik kazası, büyük bir üzüntüye neden oldu. İki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu, 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.

Kazanın, Şanlıurfa'nın Halfeti ile Birecik ilçelerini birbirine bağlayan karayolu üzerinde meydana geldiği öğrenildi. Halfeti ilçesinde bir banka şubesinde çalışan Yaşar Patli'nin (29) kullandığı 34 FBG 754 plakalı otomobil ile Ziya A.'nın kullandığı 34 KF 0928 plakalı araç çarpıştı.

Kaza sonrasında bölgeye sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, olay yerine ulaştıklarında sürücülerden Yaşar Patli'nin yaşamını yitirdiğini belirledi. Diğer araçtaki sürücü Ziya A. ile araçta bulunan N.P. ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

sanliurfada-iki-otomobil-kafa-kafaya-carpisti-olu-ve-yaralilar-var.webp

İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle sıkıştığı yerden çıkartılan Patli'nin cenazesi ise morga kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ederken, olayın detayları daha fazla aydınlatılmaya çalışılıyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 1 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.