Samsung, Orta Segmentte Galaxy M55'i Duyurdu: İşte Özellikleri!

Samsung, Orta Segmentte Galaxy M55'i Duyurdu: İşte Özellikleri!
 hozathaber.com Yazı İşleri Müdür
Samsung, bir süredir gündemde olan orta segment telefonu Galaxy M55'i duyurdu. Fena sayılmayan özelliklerle donatılan telefon, Türkiye'ye de gelecek.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, uzun zamandır beklenen orta segment telefonu Galaxy M55'i nihayet duyurdu. Brezilya'da tanıtılan telefon, piyasaya sürüldüğü tüm ülkelerde dikkat çekecek çünkü Galaxy M55, oldukça iddialı özelliklerle donatıldı.

Görüntü Kalitesi ve Tasarım

Samsung Galaxy M55, 6.7 inç büyüklüğünde FHD+ çözünürlüğe sahip AMOLED+ ekranla geliyor. 120 Hz tazeleme oranı ve 1.000 nit tepe parlaklık değeriyle dikkat çeken telefon, parmak izi okuyucu sensörü de içeriyor. Ayrıca, IP67 sertifikası sayesinde su ve toza karşı dayanıklılık sağlıyor.

Performans ve Depolama

Snapdragon 7 Gen 1 işlemciden güç alan Samsung Galaxy M55, 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanıyla destekleniyor. 5.000 mAh kapasiteli batarya, 25W hızlı şarj desteğiyle geliyor. Wi-Fi 6 ve Bluetooth 5.2 gibi güncel bağlantı özellikleri de telefonda mevcut. İşletim sistemi ise Android 14 tabanlı One UI 6.1 olarak belirtilmiş.

Kamera Özellikleri

Telefon, üçlü kamera kurulumuna sahip. Ana kamera 50 MP çözünürlüğünde ve OIS desteği sunarken, ultra geniş açılı kamera 8 MP ve makro kamera ise 2 MP çözünürlüğünde. Üçlü kamera kurulumu yapay zekâ ile destekleniyor. Ayrıca, selfie kamerası da 50 MP çözünürlüğünde ve oldukça etkileyici.

Türkiye'ye Geliş Tarihi Henüz Belirsiz

Samsung Galaxy M55'in Türkiye pazarına gelmesi bekleniyor ancak bu konuda net bir tarih verilmemiş. Ancak, kullanıcılar için heyecan verici olan bu telefonun Türkiye'ye gelmesinin yakın olduğu tahmin ediliyor.

Bu haber toplam 12 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.