THY'den biletlere ücretsiz iade ve değişim imkanı

THY'den biletlere ücretsiz iade ve değişim imkanı
Türk Hava Yolları, 31 Mart pazar günü gerçekleştirilecek olan yerel seçimler nedeniyle biletlerinde değişiklik ve iade yapmak isteyen yolcularına bir dizi haklar tanındığını duyurdu.

Milyonlarca vatandaşın 31 Mart günü yerel yöneticilerini seçmek için sandık başına gideceği bir ortamda, Türk Hava Yolları (THY) de bu demokratik süreci desteklemek için bir adım attı.

THY, gerçekleştirilecek olan yerel seçim nedeniyle belirtilen şartlara uygun olan yolcuların biletlerinde değişiklik ve hiç kullanılmayan biletler için ücretsiz iade hakkı tanıdı.

Buna göre; 2 Ocak 2024 ve öncesine düzenlenmiş biletler için, 24 Mart 2024 ile 31 Mart 2024 tarihleri arasındaki THY seferlerine kayıtlı yolcuların işlemleri, ücret kuralına bakılmaksızın 15 Nisan 2024 (dahil) tarihine kadar işlem yapılacak ve belirtilen şartlara uygun olan yolculara ücretsiz iade yapılacak.

Kısmi olarak kullanılmış ya da seyahatin tamamlanmadığı biletlerde ise biletin kullanılmayan uçuşlarına ait iade işlemi ücretsiz olarak gerçekleştirilecek.

THY'nin bu adımı, vatandaşların seçim hakkını kullanmalarını desteklerken, seyahat planlarında esneklik sağlayarak demokratik sürece katkıda bulunuyor.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 7 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.