Tunceli'nin Doğal Hazinesi: Munzur Çayı'nda Su Samuru Görüntülendi!

Tunceli'nin Doğal Hazinesi: Munzur Çayı'nda Su Samuru Görüntülendi!
Tunceli'nin eşsiz doğasında, Munzur Çayı'nın kıyısında bir su samurunun keyif dolu anları kameraya yakalandı! Bu nadir görüntüler, doğanın zenginliğini ve korunması gerekliliğini bir kez daha hatırlatıyor.

Tunceli'nin doğal güzelliklerinden biri olan Munzur Çayı, bu kez nadir görülen bir ziyaretçi ağırladı: su samuru. Dünya Doğa ve Doğal Kaynaklarını Koruma Birliği'nin "nesli yok olma tehdidine yakın" olarak sınıflandırdığı bu sevimli canlı, çayın serin sularında tüylerini temizleyip güneşin altında keyif yaparken objektiflere yakalandı.

Doğanın Koruyucusu: Yazar Caner Canerik'in Objektifinden Unutulmaz Anlar

İhlas Haber Ajansı'nın Servis Ettiği Habere Göre; Munzur Çayı'nın etrafında yürüyüş yaparken su samurunu keşfeden yazar Caner Canerik, doğanın bu sevimli sakinini sessizce gözlemleyerek eşsiz anları kayıt altına aldı. Su samurunun neşeli tüy temizliği ve güneşin altında keyif yapma anları, izleyenleri büyüledi.

tuncelinin-dogal-hazinesi-munzur-cayinda-su-samuru-goruntulendi.jpg

Doğanın İçinde Huzur Bulmak

Canerik, deneyimini şu sözlerle paylaştı: "Samur, çay kıyısına çıkıp kendini temizlemeye başladı. Yaklaşık bir metre mesafeden görüntüleme şansım oldu. Tunceli'nin doğası, insanı kendine çekiyor. Ne kadar yoğun ve stresli bir iş yaparsanız yapın, doğaya geldiğinizde sizi başka bir dünyaya taşıyor."

Doğanın Kıymetini Anlamak

Tunceli'nin bu eşsiz doğal yaşamı, insanları doğanın kıymetini anlamaya ve korumaya yönlendiriyor. Canlıların barındığı bu doğal ortamlar, insanların ruhunu dinlendiriyor ve doğanın zenginliğini gözler önüne seriyor.

Doğanın Güzelliğine Tanıklık Edin!

Tunceli'nin doğal zenginliklerini keşfetmek ve doğanın güzelliklerine tanıklık etmek için Munzur Çayı'nın etrafında gezintiye çıkın. Her adımda doğanın büyüleyici sürprizleri sizi bekliyor olacak!

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 1 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.