Şanlıurfa'da Asayiş Uygulaması: Huzur ve Güven Sağlanıyor

Şanlıurfa'da Asayiş Uygulaması: Huzur ve Güven Sağlanıyor
Şanlıurfa’da geniş çaplı bir asayiş uygulaması gerçekleştirildi. Uygulamada 16 bin 307 şahıs, 2 bin 912 adet araç sorgulandı.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şehrin güvenliği ve halkın huzuru için etkili bir asayiş uygulaması gerçekleştirdi. Yapılan detaylı denetimlerde:

Toplamda 16 bin 307 kişi ve 2 bin 912 araç detaylı bir şekilde incelendi. Bu kapsamlı denetimde, 62 park, bahçe ve iş yeri de titizlikle kontrol edildi. Emniyet ekipleri, şehir genelindeki güvenlik hassasiyetini en üst düzeye çıkarmak için yoğun çaba sarf etti.

Suçlular Yakalandı, Adli İşlemler Başlatıldı

Denetimlerde çeşitli suçlardan aranan 16 şüpheli kişi yakalanırken, 32 kişiye adli suçlardan işlem yapıldı. Emniyet güçleri, suçluların yakalanması ve hukukun üstünlüğünün sağlanması konusundaki kararlılığını bir kez daha gösterdi.

Kaçak Silah ve Uyuşturucuya Darbe

Denetimler sırasında 3 ruhsatsız tüfek, 1 kuru sıkı tabanca ve 17.76 gram narkotik madde ele geçirildi. Bu önemli operasyonlar, şehirdeki güvenlik tehditlerine karşı etkili bir mücadele yürütüldüğünün bir göstergesi oldu.

Trafik Kurallarını İhlal Edenlere Ceza Yağdı

Toplamda 36 araç, trafik kurallarını ihlal etmekten dolayı idari para cezasıyla cezalandırıldı. Trafik düzeninin sağlanması ve sürücülerin kurallara uyması için yapılan bu denetimler, şehirdeki trafik güvenliğinin artırılmasına katkı sağladı.

Şanlıurfa'da emniyet güçleri, halkın güvenliği ve huzuru için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.