İstanbul'dan Çemişgezek'e Ramazan Bereketi: Doğanalan Köyü'nden Gelen Yardım

İstanbul'dan Çemişgezek'e Ramazan Bereketi: Doğanalan Köyü'nden Gelen Yardım
İstanbul'daki Doğanalan Köyü Güzelleştirme ve Tanıtma Derneği Üyeleri, Çemişgezek'e Ramazan Hediyesi Gönderdi

İstanbul'da faaliyetlerini sürdüren Doğanalan Köyü Güzelleştirme ve Tanıtma Derneği üyeleri, Türkiye'nin doğusundaki Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde bulunan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından belirlenen hanelere, Ramazan ayı için özel olarak hazırladıkları gıda kolilerini ulaştırdılar.

Köylülerin Dayanışma Ruhu: Ramazan Kolileri Hazırlandı

İhlas Haber Ajansı'nın Servis Ettiği Habere Göre; Doğanalan Köyü Güzelleştirme ve Tanıtma Derneği'nin öncülüğünde, dernek üyeleri ve İstanbul'da yaşayan Doğanalan köylüleri, el birliğiyle Ramazan kolileri hazırladılar. Bu özel koliler, SYDV tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi hanelere ulaştırıldı.

aw171413-02.jpg

Ramazan'ın Bereketi Köyden Şehre Ulaştı

Ramazan kolileriyle, mübarek ayın manevi atmosferini yaşayan hemşerilerinin yanında olmayı hedefleyen dernek üyeleri, bu anlamlı yardımın sadece gıda değil, aynı zamanda sevgi ve dayanışma ile dolu olduğunu belirttiler. Uzaklık gözetmeksizin, Doğanalan köyünün bereketli ruhu, Çemişgezek'in sokaklarına kadar ulaştı.

Ramazan ayının getirdiği manevi değerlerle birleşen dayanışma ruhu, Doğanalan Köyü Güzelleştirme ve Tanıtma Derneği'nin bu örnek davranışıyla bir kez daha somutlaştı. Dernek üyeleri, gelecek yıllarda da bu tür yardımları sürdürme kararlılığını dile getirdiler.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 115 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.