Tunceli Çemişgezek'te Gruplar Arasında Çıkan Kavgada Bir Ölü, Bir Yaralı

Tunceli Çemişgezek'te Gruplar Arasında Çıkan Kavgada Bir Ölü, Bir Yaralı
Tunceli’de bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde yaşanan üzücü olayda, iki grup arasındaki çatışma sonucunda bir kişinin hayatını kaybettiği ve bir kişinin yaralandığı bildirildi.

Olay, Çemişgezek ilçesinin Hacıcami Mahallesi'nde gerçekleşti. İki grup arasında başlayan sözlü tartışma, kısa sürede şiddetli bir kavgaya dönüştü. Kavganın kontrol altına alınamaması sonucunda bıçakların da kullanıldığı bildirildi.

aw176770-02.jpg

İhlas Haber Ajansı'nın Servis Ettiği Habere Göre; Yaşanan çatışmada Onur Özdeş ve Okan Kurtbay K. isimli iki kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Çemişgezek Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak Onur Özdeş, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Diğer yaralı Okan Kurtbay K. ise ilk müdahalenin ardından Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne sevk edilerek tedavi altına alındı.

aw176770-01.jpgOlayın detaylarıyla ilgili başlatılan inceleme devam ediyor. Tunceli emniyet güçleri, olayın arka planını ve detaylarını aydınlatmak için çalışmalarına hızla devam ediyor. Toplumda endişe ve üzüntü yaratan bu tür olayların tekrarlanmaması adına güvenlik önlemlerinin artırılması bekleniyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 483 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.