Köy Meclisi Toplantısında El Bombası İle Katliam Yarattı

Köy Meclisi Toplantısında El Bombası İle Katliam Yarattı
Ukrayna'da Milletvekili Şok Etkisi Yarattı: Toplantı Odasında El Bombası Faciası

Ukrayna'da Dehşet Saçan Olay: Milletvekilinden Toplantı Odasında El Bombası Saldırısı!

Ukrayna'nın Zakarpatya bölgesindeki Keretsky köy meclisinin toplantısının gerçekleştiği odada yaşanan korkunç olay, ülkede dehşet ve endişe yarattı. Olayda, daha sonra milletvekili olduğu belirtilen bir kişi, 3 el bombasını patlatarak büyük bir faciaya neden oldu. Patlamalar sonucunda 1 kişi hayatını kaybederken, 6'sı ağır olmak üzere toplamda 26 kişi yaralandı. İşte o dehşetin görüntüleri ve tüm ayrıntıları..

Ukrayna İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Zakarpatya bölgesindeki Keretsky köy meclisinin toplantı odasında meydana gelen saldırının ardındaki şahıs, daha önce milletvekili olarak biliniyor. Saldırının detayları ve motivasyonu henüz netlik kazanmazken, olayın derinlemesine soruşturulduğu belirtildi.

sadw232.jpg

Patlamaların neden olduğu kaos ortamında, olay yerine çok sayıda güvenlik görevlisi ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, acil müdahale için çevre hastanelere sevk edilirken, yetkililer saldırının ardındaki sebepleri aydınlatmaya çalışıyor.

2132ws.jpg

Olay, Ukrayna'da siyasi ve güvenlik anlamında büyük bir endişeye yol açarken, bölgedeki güvenlik önlemleri artırılarak benzer olayların yaşanmasının önüne geçilmesi için tedbirler alınıyor.

213123.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 128 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.