Elazığ'da Fizyoterapi Teknikeri Eşini Öldüren Şahıs Yakalandı

Elazığ'da Fizyoterapi Teknikeri Eşini Öldüren Şahıs Yakalandı
Elazığ'da Fizyoterapi Teknikeri Eşini Silahla Öldüren Şahıs Yakalandı: Olayın Detayları Ortaya Çıktı

Elazığ'da yaşanan trajik bir olayda, bir fizyoterapi teknikeri olan Burcu Demir'in, eşi tarafından silahla vurularak öldürüldüğü bildirildi. Olay, Elazığ Medikal Hospıtal arkasında bulunan Onkoloji Merkezi girişinde gerçekleşti. Hastanede çalışan Demir ile resmi nikahlarını geçen ay kıyan eşi Uzman Çavuş M.C. arasında bahçede başlayan bir konuşma, tartışmaya dönüştü. Tartışmanın şiddetlenmesiyle M.C., belinden çıkardığı tabancayla Demir'e ateş etti. Kadın kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan aracına binerek olay yerinden kaçtı.

Talihsiz kadının sağlık ekiplerince yapılan ilk incelemesinde hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yerine gelen Demir'in yakınları büyük bir üzüntü yaşarken, bölgede inceleme yapan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Eşini öldüren M.C., cinayet silahıyla birlikte polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Elazığ Valiliği tarafından yapılan açıklamada, "Olgunlar Mahallesi'nde meydana gelen olayda B.C. isimli şahıs, nişanlısı (resmi nikahlı) M.C. isimli şahıs tarafından tabanca ile vurulmuş ve olay yerinde hayatını kaybetmiştir. Şüpheli M.C. isimli şahıs, olayda kullandığı silahla birlikte kolluk birimlerimizce kısa sürede yakalanmıştır. Olayla ilgili adli tahkikat devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 3 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.