Google Meet Kullanıcı Deneyimini İyileştiren Yeni Özellikle Güncellendi

Google Meet Kullanıcı Deneyimini İyileştiren Yeni Özellikle Güncellendi
 hozathaber.com Muhabiri
Google Meet'e kullanıcı deneyimini ciddi anlamda iyileştirecek bir özellik geldi.

ABD merkezli teknoloji devi Google, popüler görüntülü görüşme uygulaması Meet için kullanıcı deneyimini ciddi anlamda geliştirecek bir özellik duyurdu. Artık kullanıcılar, tek bir dokunuşla cihazlar arasında geçiş yapabilecekler.

Önceden Google Meet'te cihaz değiştirmek oldukça karmaşıktı. Ancak bu yeni özellik, kullanıcıların yeni bir cihaza geçerken toplantılarını kesintiye uğratmadan devam ettirebilmelerini sağlayacak. İkinci bir cihaz açan kullanıcılar, "Geçiş yap" seçeneğine dokunarak toplantıya hızlıca katılabilecekler.

Google Meet'in yeni özelliği, Android ve iOS telefonlar ile tabletlerde kullanılabilecek. Ayrıca masaüstü cihazlar da bu özelliği destekleyecek.

Bu yenilik, bugünden itibaren Google Meet kullanıcılarına dağıtılmaya başlandı. Google'ın açıklamasına göre, 9 Mayıs 2024 itibarıyla tüm Google Meet kullanıcıları, bu hızlı geçiş özelliğinden faydalanabilecekler. Bu güncelleme, kullanıcıların toplantı deneyimini daha sorunsuz hale getirecek ve iş akışlarını daha verimli bir şekilde yönetmelerine yardımcı olacak.

Bu haber toplam 5 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.