İki Kardeş, Arazi Anlaşmazlığından Babalarını Öldürdü! Anneleri Yaralandı

İki Kardeş, Arazi Anlaşmazlığından Babalarını Öldürdü! Anneleri Yaralandı
Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde yaşanan olayda, iki kardeş babalarını bıçaklayarak öldürdü ve anneleri ile küçük kardeşlerini yaraladı.

Gaziantep'in Oğuzeli ilçesinde, mal ve arazi alıp-verme mevzusu nedeniyle yaşanan anlaşmazlık sonucunda, iki kardeş babalarını bıçaklayarak öldürdü. Aynı saldırıda babalarının eşi ve küçük oğlu da yaralandı. Olay, dün gece geç saatlerde Oğuzeli ilçesi kırsal Çaybeyi Mahallesi'nde meydana geldi.

H. Açıkbaş (32) ve A. Açıkbaş (37) isimli iki kardeş, babaları Müslüm Açıkbaş (59) ile mal ve arazi anlaşmazlığı yaşıyordu. İki oğul, daha önce babalarının tarlasında bulunan fıstık ağaçlarına zarar verdikten sonra, babalarını tehdit etti.

baba-katili-evlatlar.webp

Müslüm Açıkbaş, eşi Gonca (40) ve küçük oğlu Müslüm Caner Açıkbaş (20) ile köyden ayrılmak için yola çıktı. Ancak takip eden iki kardeş, ailelerine pusu kurarak bıçaklı saldırı düzenledi. Bu saldırıda baba Müslüm Açıkbaş ağır yaralanırken, eşi Gonca ile oğlu Müslüm Caner hafif yaralandı. Ne yazık ki, Müslüm Açıkbaş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olay sonrası kaçan iki kardeş, jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlılar karakoldaki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceklerdir.

oguzeli-babaya-bicakli-saldiri-3.webp

Yaşanan bu acı olayla ilgili soruşturma devam etmektedir. Gaziantep Adli Tıp Kurumu'nda yapılan işlemlerin ardından Müslüm Açıkbaş'ın cenazesi yakınlarına teslim edilmiştir.

iki-kardes-babalarini-bicakla-oldurdu-anne-yaralandi3.webp

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 3 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.