Malatya'da Sokak Satıcılarına Yönelik Operasyon: Uyuşturucu ve Silahlar Ele Geçirildi

Malatya'da Sokak Satıcılarına Yönelik Operasyon: Uyuşturucu ve Silahlar Ele Geçirildi
Torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyonda çok sayıda uyuşturucu hap, bir miktar uyuşturucu ve 3 adet tabanca ele geçirilirken, gözaltına alınan 2 zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, sokaklarda faaliyet gösteren torbacı olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik yoğun bir operasyon düzenledi.

İki ayrı operasyonda toplamda 72.58 gram metamfetamin maddesi, 39 sentetik hap, 8 ecstasy hap, 1.11 gram toz esrar, 0.50 gram sentetik kannabinoid, 3 tabanca, 4 şarjör, 27 fişek ve uyuşturucu ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 6 bin 650 TL para ele geçirildi. Bu başarılı operasyonlar sonucunda F.Ö., R.A. ve A.Ç. isimli 3 şüpheli gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüpheliler, ifade işlemleri için emniyete götürüldü. İfade işlemlerinin tamamlanmasının ardından zanlılar adli makamlara sevk edildi. Adli makamlar tarafından F.Ö. ve R.A. isimli şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucu ticareti ve sokak satıcılarına karşı kararlı mücadelesini sürdürmekte kararlı olduğunu belirtti.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 3 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.