Malatya'da Sokak Satıcılarına Yönelik Operasyon: Çok Sayıda Uyuşturucu Ele Geçirildi

Malatya'da Sokak Satıcılarına Yönelik Operasyon: Çok Sayıda Uyuşturucu Ele Geçirildi
Malatya Emniyet Müdürlüğü, Sokak Satıcılarına Yönelik Operasyonları Sürdürüyor

Malatya Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 26 Nisan ile 1 Mayıs tarihleri arasında kentte sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda önemli başarılara imza atıldı. Operasyonlar neticesinde çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi ve 12 şüpheli gözaltına alındı.

"Başarılı Operasyon: 12 Şüpheli Tutuklandı"

Yapılan operasyonlarda, 11,437 adet sentetik ecza maddesi, 5,49 gram esrar maddesi, 60,53 gram metamfetamin maddesi, 81,58 gram sentetik kannabinoid maddesi, 6,49 gram skunk maddesi, 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet tüfek, 1 adet kurusıkı tabanca, 57 adet fişek ile uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği değerlendirilen 2.260 TL nakit para ele geçirildi.

"Tutuklanan Şüpheliler Cezaevine Gönderildi"

Yakalanan 12 şüpheli hakkında yasal işlem yapıldığı ve sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildikleri açıklandı. Malatya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, sokak satıcılarına yönelik operasyonların kararlılıkla devam edeceğini belirtti. Bu tür suçlarla mücadelede vatandaşların da duyarlılığının önemine vurgu yapıldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 5 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.