Genç Teknoloji Destek Başvuruları Başladı

Genç Teknoloji Destek Başvuruları Başladı
Yükseköğretim öğrencilerine yönelik başlatılan "Genç Teknoloji Destek" programı, öğrencilere tablet, cep telefonu, bilgisayar ve 10 GB internet desteği sunarak eğitimlerini daha etkili bir şekilde sürdürmelerine katkı sağlıyor.

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, yükseköğretim öğrencilerine yönelik teknolojik cihaz ve internet desteği başvurularının başladığını açıkladı. Cumhurbaşkanlığı kararı ile Resmi Gazete'de yayımlanan "Genç Teknoloji Destek" programı kapsamında tablet, cep telefonu, bilgisayar ve 10 GB internetten oluşan destekler için öğrenciler başvurularını gerçekleştirebilecekler.

Anadolu ajansının servis ettiği habere göre; Bakan Bak, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı paylaşımda, "Sayın Cumhurbaşkanımızın müjdesini verdiği ve heyecanla beklenen Genç Teknoloji Destek başvuruları başladı!" ifadelerini kullandı.

Yükseköğretim öğrencilerine sağlanacak teknolojik destekle ilgili olarak Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, usul ve esasların Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından "Genç Teknoloji Destek" programının başlatıldığı belirtildi. Öğrenciler, geniş bilgilerin yer aldığı "www.gsbbiz.gsb.gov.tr" adresi üzerinden başvuruda bulunabilecekleri gibi, cep telefonlarına "GSBBiz" uygulamasını indirerek de başvuru sürecini tamamlayabilecekler.

Kaynak:Anadolu Ajansı (AA)

Bu haber toplam 177 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.