İlk Ara Tatilin Ardından Yarın Ders Zili Çalacak

İlk Ara Tatilin Ardından Yarın Ders Zili Çalacak
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen takvim doğrultusunda, bu yıl okullarda uygulanan ilk ara tatil 13-17 Kasım tarihleri arasında gerçekleşti.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın Belirlediği Takvime Göre Okullar Arası Tatil Sona Erdi

Anadolu ajansının servis ettiği habere göre;Milli Eğitim Bakanlığı'nın takvimine göre, bu yıl okullarda uygulanan ilk ara tatil 13-17 Kasım tarihlerinde gerçekleşti. Öğretmenler, ara tatilde mesleki çalışma programlarını çevrim içi platformlar üzerinden tamamladı.

screenshot-17.jpg

Türkiye genelinde 81 ilde yarından itibaren merkez ve tüm ilçelerde eğitim-öğretim kaldığı yerden devam edecek. Bu süreçte, 20 milyon öğrenci ve 1 milyon 200 bin öğretmen ders başı yaparak eğitime devam edecek.

Milli Eğitim Bakanlığı takvimine göre, bir sonraki tatil ise 22 Ocak-2 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleşecek olan yarıyıl tatili olacak. Ardından 8-12 Nisan 2024 tarihleri arasında ikinci ara tatil yapılacak.

11 Eylül 2023 tarihinde başlayan eğitim öğretim dönemi, 14 Haziran 2024 tarihinde sona erecek. Öğrenci ve öğretmenler, belirlenen takvim çerçevesinde derslere devam ederken, Milli Eğitim Bakanlığı eğitim süreçlerini güçlendirmek ve öğrenci başarısını artırmak adına çeşitli programlarını sürdürmeye devam edecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı (AA)

Bu haber toplam 126 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.