ÖSYM'den Açıklama: 20-27 Aralık'ta Alınan Tercihlere Göre KPSS-2023/2 Sonuçları Belli Oldu

ÖSYM'den Açıklama: 20-27 Aralık'ta Alınan Tercihlere Göre KPSS-2023/2 Sonuçları Belli Oldu
 hozathaber.com Yazı İşleri Müdür
Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Kadro ve Pozisyonlarına Yerleştirme Sonuçları Açıklandı...KPSS-2023/2 YERLETİRME SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI

KPSS-2023/2 sınav sonuçlarına göre, bazı kamu kurum ve kuruluşlarının kadro ve pozisyonlarına yerleştirme sonuçları açıklandı. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan duyuruda, 20-27 Aralık 2023 tarihleri arasında alınan tercihler sonucunda yerleştirme işlemlerinin tamamlandığı belirtildi.

Adaylar, yerleştirme sonuçlarına ulaşmak için 08 Ocak 2024 tarihinden itibaren saat 14.30'dan sonra ÖSYM'nin resmi internet sitesi olan https://sonuc.osym.gov.tr adresini kullanabilirler. T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleriyle bu bilgilere erişebilecek olan adaylar, yerleştirildikleri kurum ve pozisyonları öğrenebilecekler.

ÖSYM'nin duyurusunda, yerleştirme sonuçlarına ilişkin sayısal bilgilerin ekte sunulduğu belirtilirken, adaylara ve kamuoyuna duyuru saygıyla yapıldı. Bu açıklama ile birlikte, adayların atanacakları kurum ve görevleri öğrenmeleri sağlanarak süreçle ilgili detaylar paylaşıldı.

Bu haber toplam 13 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.