TUNCELİ ÇEMİŞGEZEK Payamdüzü İlkokulu

TUNCELİ ÇEMİŞGEZEK Payamdüzü İlkokulu
 YAZAR
Okulumuz, eğitim-öğretimde üst seviyeli bir kaliteyi yakalamayı hedefleyerek misyon, vizyon ve stratejik planını şekillendirmiştir.

Sürekli yenilenmeyi ve gelişmeyi ilke edinerek, öğrencilerimizin, velilerimizin, öğretmenlerimizin ve personelimizin ihtiyaçlarını ön planda tutarak çevreye duyarlı bir yaklaşımla faaliyetlerini sürdürmekteyiz. Amacımız, verimliliği artırarak mükemmeli yakalamak ve bu yolculukta tüm paydaşlarımızı bir araya getirerek stratejik planımızın temelini oluşturmaktır.Günümüzde hem dünya hem de ülkemizde hızla ilerleyen teknolojik gelişmeler, daha planlı ve disiplinli bir çalışma gerektirmektedir. Okul olarak, bu değişimlere uyum sağlama ve geleceğe dair nasıl daha ileri adımlar atabileceğimize odaklanmaktayız. Öğrencilerimizi günlük yaşama daha iyi hazırlayarak, kaliteli bir eğitim-öğretim deneyimi sunmayı amaçlıyoruz.Bu çerçevede, katkı sağlayan tüm çalışanlarımıza teşekkürlerimizi sunuyor ve planımızın başarılı bir şekilde uygulanmasını diliyoruz.

Tarihsel Gelişim

Okulumuz 2000 yılında hizmete açılmış olup 19 yıldır özverili bri şekilde öğrencilerimiz için hizmet sunmaktadır. Bünyemizde anasınıfı, ilkokul ve ortaokul bulunmaktadır. Öğrencilerimizin hepsi aynı binada eğitim görmektedirler. 1 idareci, 13 öğretmen ve 109 öğrencisiyle okulumuz çalışma ve eğitim hayatına devam etmektedir. Okulumuz ilk açıldığı günden bu yana gerek akademik başarılarılarıyla gerek sportif başarılarıyla güzel işlere imza atmuıştır.Bursluluk sınavını kazanma oranları, 8. sınıf öğrencilerimizin nitelikli okullları kazanıp gitmeleri, ara sınıflardaki öğrencilerimizin azim ve istekleri okulumuzun köy okulu olmasına rağman herkes tarafından bilinmesine vesile olmuştur.Var olan bu güzel durumu korumak ve daha ileriye götürebilmek için misyonumuz ve vizyonumuz çerçevesinde daha çok çalışılarak devam edilmektedir.Öğrencilerimizde var olan farklı alanlardaki potansiyellerin korunması için bütün paydaşlarımızla işbirliği içinde hareket edilerek görevler yerine getirilmektedir (İLKHA)

vizyon:
İstiyoruz ki... Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için gerekli azami şartların sağladığını bilsin. İstedikleri zaman gelip öğrenme ortamlarını görsün. İstiyoruz ki... Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirleriningelişimine yardımcı olmanın önemini anlasın. İstiyoruz ki... Okulumuzda, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. İstiyoruz ki... Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
misyon:
Biz öğrencilerimizin Milli Eğitimin Genel Amaçları ve Temel ilkeleri doğrultusunda yetiştirilmesi, her şartta başarıyı elde edebilecek özgüveni kendisinde gören ve buna göre davranabilen, Atatürkçü düşünce sistemini benimsemiş bireyler olarak yetişmelerini sağlamak için varız. Biz öğrencilerimiz ve çalışanlarımızın her zaman ve her yerde yeteri düzeyde iletişim kurma becerisi gösterebilen, sağlıklı ve mantıklı çözümler üretmek için bilimsem bilgiden yararlanmasını bilen ve kullanan, 21. yüzyılın değişen şartlarına ayak uydurabilecek, ekip çalışmasına inanmış, ülke çıkarlarını her şeyin üstünde tutan, başarıyı daima ekip çalışmasında gören, bir sonraki eğitim için kendisini hazırlamış öğrenciler ile üstün nitelikli personelin geliştirilmesi asıl işimizi oluşturmaktadır.

Öğretmen :5

Öğrenci :55

Derslik :6

Kütüphane Kitap Sayısı :473

Öğretim Şekli :Tam Gün

Ders Başlama ve Bitiş
Ders Başlama Saati :08.40 Ders Bitiş Saati : 14.30

konumu:Payamdüzü Köyü No 145 Çemişgezek /TUNCELİ

iletişim:04286125208

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık
İl merkezine 100 km ilçe merkezine 21 km uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi
Köy Okulu

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.