AJet'ten 299 liraya yurt içi indirimli bilet kampanyası

AJet'ten 299 liraya yurt içi indirimli bilet kampanyası
Türk Hava Yollarının (THY) yeni markası AJet, ilk yurt içi indirimli bilet kampanyasını başlattı.

THY'nin Yeni Markası AJet İle İlk Yurt İçi İndirimli Bilet Kampanyası Başladı

Türk Hava Yolları'nın (THY) yeni markası AJet, ilk yurt içi indirimli bilet kampanyasını başlattı. Şirketin sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, Türkiye'nin eşsiz güzelliklerine 299 TL'den başlayan fiyatlarla uçma fırsatı sunuldu.

Kampanya kapsamında yapılan duyuruda, 15-17 Mart tarihleri arasında AJet mobil uygulamasına özel olarak 299 liradan başlayan fiyatlarla biletlerin satışa sunulacağı belirtildi. Bu indirimli biletlerin, 31 Mart-30 Eylül 2024 tarihleri arasında kullanılabileceği ifade edildi.

Bu kampanya ile Türk Hava Yolları'nın yolcularına uygun fiyatlarla seyahat etme fırsatı sunmayı hedeflediği görülüyor. Yolcular, bu avantajlı fiyatlarla Türkiye'nin çeşitli destinasyonlarına seyahat edebileceklerdir.

AJet'in ilk indirimli bilet kampanyası, seyahat etmek isteyenler için cazip bir seçenek sunarken, Türkiye'nin turizm potansiyeline de dikkat çekmektedir. Kampanyanın, Türk Hava Yolları'nın yeni markası AJet'in tanıtımına ve pazar payının artırılmasına yönelik stratejik bir adım olduğu düşünülmektedir.

Kaynak:Anadolu Ajansı (AA)

Bu haber toplam 4 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.