Bakan Şimşek: Kredi Kartı Düzenlemesiyle İlgili Yanlış Haberler Yalan

Bakan Şimşek: Kredi Kartı Düzenlemesiyle İlgili Yanlış Haberler Yalan
 hozathaber.com Muhabiri
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamuoyunda dolaşan kredi kartı düzenlemesiyle ilgili yanlış haberlere cevap verdi.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kamuoyunda dolaşan kredi kartı düzenlemesiyle ilgili yanlış haberlere cevap verdi. Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin açıklamasını referans alarak konuşan Bakan Şimşek, "Piyasalarda tedirginlik ve güvensizlik oluşturmaya yönelik kasıtlı haberler dolaşıma sokulmaktadır." şeklinde belirtti.

Bakan Şimşek, kredi kartı taksitlerinin kaldırılacağı yönündeki iddiaların doğru olmadığını net bir şekilde ifade ederek, "Orta Vadeli Programımızda uygulayacağımız politikaları seçim sonrası dönemde de aynen devam ettireceğiz." diye ekledi. Ayrıca vatandaşlardan, henüz doğruluğu teyit edilmemiş haberlere itibar etmemelerini ve güvenilmeyen kaynaklardan gelen bilgileri dikkate almamalarını istedi.

kredi-karti-aciklamasii.jpg

Bakan Şimşek'in açıklamalarıyla birlikte, piyasalarda oluşan tedirginliğin giderilmesi ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amaçlanıyor. Bu şekilde, ekonomik istikrarın ve güvenin korunması hedefleniyor.

Bu haber toplam 10 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.