Dacia Spring fiyatında dev sürpriz! Elektrikli otomobilde kendi sınıfının en ucuzu!

Dacia Spring fiyatında dev sürpriz! Elektrikli otomobilde kendi sınıfının en ucuzu!
Otomobil fiyatlarında düşüş görülürken, Dacia da duyurduğu sürpriz kampanyası ile dikkatleri çekti. Dacia Spring fiyatında sunulan fırsat, araç sahibi olmak isteyenleri heyecanlandırmayı başardı. İşte detaylar…

Kasım ayı itibariyle Türkiye’de otomobil piyasasında satışlar düştü. Daralan piyasada düşen talep karşısında fiyatlar da düşüşe geçti. Birçok otomobil markası, araçlarında çeşitli indirimler ve kampanyalar sunarken, oluşan rekabet ortamında araç sahibi olmak isteyenler için alternatifler ortaya çıktı. Bu kapsamda dikkat çeken bir kampanya da Dacia’dan geldi.

Elektrikli otomobil piyasası, son dönemde yükselişini sürdürüyor. Bu alana yönelik artan ilgi ve talep ile birlikte elektrikli otomobil fiyatlarında da dalgalanmalar yaşanıyor. Gün geçtikçe daha popüler hale gelen elektrikli otomobiller ile birlikte Dacia da düğmeye bastı. Dacia Spring modelinde sunulan sürpriz fırsat, otomobil tutkunlarını ve araç sahibi olmak isteyenleri heyecanlandırmayı başardı. İşte detaylar…

DACİA SPRİNG ÖZELLİKLERİ

yeni-dacia-spring-turkiyede-satisa-sunuldu-1688722294-6404.webp

Elektrikli otomobil sektörünün dikkat çeken modellerinden biri olarak öne çıkan Dacia Spring modeli, 125 Nm tork ve 65 beygir güç üreten bir motora sahip. Araç, bu özellikleri ile 130 km/s hıza kadar ulaşabiliyor. Bu da Dacia Spring modelinin otobanlarda rahat şekilde kullanılabilmesini sağlıyor. Ancak elektrikli otomobiller için en önemli kriterlerden biri ise menzil. Spring ise bu noktada çok yüksek değerler vadetmiyor.

Elde edilen fabrika verileri, Dacia Spring’in 225 km menzile sahip olduğunu söylüyor ve bu değer, aracın daha çok şehir içi kullanımlarda uygun olduğuna işaret ediyor. Araç öte yandan 0’dan yüzde 80 şarj kapasitesine 56 dakikada ulaşıyor. 290 litre bagaj alanı bulunan Dacia Spring, fiyatları ile dikkat çekiyor.

DACİA SPRİNG KASIM 2023 FİYATI

Dacia Spring, elektrikli otomobil sektöründe donanım ve teknik özellikler bakımından orta segment bir araç olarak görülüyor. Birçok özelliği ile ortalama değerler sunan bu araç, daha çok fiyatının uygun olması ile öne çıkıyor. Kasım 2023 itibariyle Dacia Spring Extreme Electric 65 bg modeli 969.000 TL fiyatla satışa sunuluyor.

Kaynak: Haber Merkezi

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.