Döviz Kurlarında Sabah Hareketliliği: Euro Tarihi Rekor Kırdı

Döviz Kurlarında Sabah Hareketliliği: Euro Tarihi Rekor Kırdı
 hozathaber.com Muhabiri
Döviz kurlarında sabah saatlerinde hareketlilik yaşandı. Güne rekor tazeleyerek başlayan Euro/TL tarihinin en yüksek seviyesini gördü.

Sabah saatlerinde döviz piyasalarında önemli bir hareketlilik yaşandı. Euro/TL kurunda yaşanan yükseliş, tarihi bir rekora işaret ediyor. Yatırımcılar Euro'nun değerini araştırırken, 35 TL seviyesinin üzerine çıktığını gözlemlediler.

Euro/TL: Tüm Zamanların En Yükseği

İstanbul serbest piyasasında dolar 31,9540 liradan, Euro ise 34,9800 liradan güne başladı. Ancak Euro, sığ piyasada tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkarak 35,2099 TL'ye kadar yükseldi. Şu anda ise Euro/TL kurunda 35,0173 TL seviyesinde bulunuyor.

Dolar ve Diğer Dövizlerde Durum

Dolar endeksi, şu dakikalarda yüzde 0,03 oranında düşüşle 102,79 seviyesinde bulunuyor. Euro/dolar paritesi ise şu sıralarda 1,0946 seviyelerinde hareket ediyor.

doviz-kurlarinda-sabah-hareketliligi-euro-tarihi-rekor-kirdi.jpg

Yatırımcılar ve Vatandaşlar Endişeli

Euro ve dolarla ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Sabah saatlerinden itibaren döviz piyasasında gözlenen bu hareketlilik, hem vatandaşlar hem de yatırımcılar arasında endişe yaratıyor. "Dolar ne kadar oldu? Euro kaç TL?" gibi sorular, anlık olarak cevap aranıyor. Piyasalardaki bu dalgalanmaların nedenleri ve etkileri yakından takip ediliyor.

Bu haber toplam 7 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.