Kamu bankası, borçlulara derman olacak krediyi duyurdu: 25 bin TL kredi ile borcunuzu hemen kapatın!

Kamu bankası, borçlulara derman olacak krediyi duyurdu: 25 bin TL kredi ile borcunuzu hemen kapatın!
Kamu bankaları uygun faiz gibi avantajları nedeniyle özel bankalara göre avantaj sağlıyor. Bu bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası, 25 bin TL tutarında kredi vereceğini duyurdu. Bu kredi, borcunu kapatmak isteyenlerin işini kolaylaştıracak.

Kamu bankaları, özel bankalara nazaran daha avantajlı kampanyalar düzenler. Kamu bankalarının düzenlediği kampanyalarda kredi faiz oranları düşüktür. Ayrıca uzun vadeler ve yüksek kredi tutarları söz konusu olur. Böylece farklı bankalara olan borçların kapatabilir ya da farklı ihtiyaçları karşılayabilirsiniz.

Kamu bankaları arasında avantajlı kampanyaları ile ön plana çıkanlardan biri Ziraat Bankasıdır. Ziraat Bankasının kredi kampanyalarının yanı sıra kredi kartı seçenekleri de ayrıcalıklıdır. Kurum, son zamanlarda 25 bin TL kampanyası ile ön plana çıkıyor. Aynı kampanyanın Halkbank ve Vakıfbank tarafından da düzenleneceği belirtildi.

25 BİN TL KREDİ, ANINDA HESABA YATACAK

1497083.jpg

Kamu bankaları aynı anda 25 bin TL tutarındaki kredi seçeneğini duyurdu. Böylece pek çok kişi, 25 bin TL ödemeden yararlanarak borcunu silecek. 25 bin TL kredi desteğinden yararlanmak isteyenler, bankaların internet sitesinden başvuru yapabilir. Aynı zamanda banka şubelerine gidilerek de başvuru gerçekleştirilir.

Kamu bankalarına başvuranlar, gerekli koşulları sağlamaları halinde kredi alabilecek. Kredi alabilmek için kredi notunun yeterli olması gerekir. Aynı zamanda gelir durumunun da kredi kullanmaya uygun olması şarttır.

İLK ÜÇ AY ÖDEME YOK

25 bin TL kredi desteğinden yararlandığınız takdirde ilk üç ay geri ödeme yapılmasına gerek yoktur. Kredi vadesi ise 36 ay olarak belirlenir. Faiz oranı bir hayli düşüktür. Ancak kamu bankalarının faizsiz kredi seçenekleri de vardır.

Kamu bankalarından kredi kartı alınarak taksitli nakit avans kullanılabilir. Bu sayede ele geçen nakit tutarı artırılır. Kredi kullanmak isteyenler, bankaların internet sitesi üzerinden başvuru yapabilir. Ayrıca bankaların mobil uygulamaları üzerinden de başvurular gerçekleştirilebilir. Başvurular, kısa bir süre içerisinde onaylanır. Onaylanan kredi tutarları, kısa süre içerisinde hesaba yatırılır. Böylece ihtiyaca uygun olarak kredi tutarını kullanmanız mümkün olur.

Kaynak: Haber Merkezi

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 86 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.