Kasım ayı indirimlerine banka desteği! İnternet harcamalarınıza 500 TL'lik indirim tanımlanacak! Tek şart...

Kasım ayı indirimlerine banka desteği! İnternet harcamalarınıza 500 TL'lik indirim tanımlanacak! Tek şart...
Meşhur kasım ayı indirimlerinin devam ettiği şu günlerde tüketicilerin yüzlerini güldüren önemli bir kampanya haberi geldi. Türkiye Ekonomi Bankası, internet harcamalarına TL desteği vereceğini bildirdi.

Gelişen olumsuz ekonomik şartlar varlıklarını korumaya devam ederken sürecin iyileştirilmesi, enflasyonun düşürülmesi ve Türk Lirası’nın eski değerine kavuşması için pek çok yeni uygulama hayata geçirildi. Yetkililer ve bazı uzmanlar gelecek yıl itibari ile ülke içi enflasyonun düşeceğini ve dolayısı ile de vatandaşların alım güçlerinin yükseleceğini tahmin ederlerken bu süreçte bankaların destekleri de gündemden düşmemeye başladı.

Gıdadan teknolojiye kadar tüm hizmet sektörlerinde yoğun bir zam uygulaması ile karşı karşıya kalan tüketiciler, son dönemlerde harcamalarına destek arayışı içerisine girdi. Bu noktada kendini gösteren Türkiye Ekonomi Bankası, devam eden kasım ayı indirimleri kapsamında tüketicilere para puan desteği vereceğini bildirdi. Peki, Türkiye Ekonomi Bankası’nın e- ticaret kampanyasından kimler yararlanabilir? İşte ayrıntılar…

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI İNTERNET ALIŞVERİŞLERİNE TL DESTEĞİ VERECEK

e-ticaret-gu4m-cover.jpg

Özel bankacılık sektörünün en çok tercih edilen isimlerinden olan Türkiye Ekonomi Bankası, şu sıralar gündemden düşmeyen kasım ayı indirimleri için yeni bir kampanya geliştirdiğini belirtti. Her sene olduğu gibi bu sene de e- ticaret platformları aracılığı ile duyurulmuş olan kasım ayı indirimleri kapsamında tüketicilerden desteklerini esirgemeyeceğin ifade eden özel banka, yeni kampanyasının ayrıntılarını aktardı.

Türkiye Ekonomi Bankası’nın resmi web sitesinden alınan bilgilere göre 30 Kasım 2023 tarihine kadar e- ticaret platformları üzerinden tek seferde bin TL ve üzeri tutarlarda harcama yapanlara 100 TL, toplamda ise 500 TL değerinde para puan hediyesi tanımlanacaktır.

TÜRKİYE EKONOMİ BANKASI İNTERNET ALIŞVERİŞİ KAMPANYASI BAŞVURU DETAYLARI

Türkiye Ekonomi Bankası’nın e- ticaret harcamaları için düzenlemiş olduğu kart kampanyasına SMS veyahut da mobil uygulama üzerinden başvuru yapılabilmektedir. Mobil uygulama katılımları için CepteTEB’in mobil uygulamasında yer alan ‘kampanyalar’ kısmından onay verilmesi, SMS katılımları için ise bankaya kayıtlı bulunan cep telefonu üzerinden ‘ETICARET’ yazılıp 4616’ya kısa mesaj gönderilmesi yeterlidir.

Kaynak: Haber Merkezi

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 80 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.