Tunceli İş Bankası şubeleri para dağıtıyor! Alışveriş yapanın kartına 1000 TL tanımlanacak... Bir şart var!

Tunceli İş Bankası şubeleri para dağıtıyor! Alışveriş yapanın kartına 1000 TL tanımlanacak... Bir şart var!
Sektörün en deneyimlileri arasında yer alan Türkiye İş Bankası, Tunceli ilinde ve diğer illerde yaşayan milyonlarca tüketiciyi yakından ilgilendiren bir kart kampanyası düzenlemiş olduğunu bildirdi.

Ekonomik şartların ağırlaşmaya devam ettiği şu günlerde toplumun her kesiminin desteğe ihtiyaç duymaya başladığı görüldü. Kur farkı ve yüksek enflasyondan ötürü gün be gün yeni fiyat güncellemelerine şahitlik eden yanı sıra küresel çapta yaşanan gelişmelerden ötürü akaryakıt başta olmak üzere pek çok hizmet ve ürün grubunda da zamlar ile karşı karşıya kalan tüketiciler, bu süreci en az maddi hasar ile atlatabilmek adına özellikle bankaların güncel kampanyalarını yakın takip altına aldı.

Bir süredir maaşları ile geçinmekte güçlük çeken, temel ihtiyaçlarını karşılamaya çalışırken kira, fatura gibi sabit giderlerine yetişmekte zorlanan tüketiciler, kasım ayı banka destek kampanyalarına yöneldi. Bu noktada devreye giren Türkiye İş Bankası, Tunceli ilinde ve diğer illerde bulunan müşterilerini yakından ilgilendiren yepyeni bir alışveriş kampanyası düzenlemiş olduğunu müjdeledi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI PAZARAMA KAMPANYASI KASIM 2023

ban-5752-kisiyeozel-bankamatikkarti-580x460.jpg

Sektörün en tecrübelileri arasında yer alan Türkiye İş Bankası, toplumun her kesimini yakından ilgilendiren kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda kasım ayına hem kredi hem de kredi kartı kampanyaları ile damgasını vuran banka, son olarak alışveriş desteğine ihtiyaç duyan tüketiciler için yeni bir fırsat geliştirmiş olduğunu bildirdi.

Türkiye İş Bankası tarafından verilen bilgilere göre ay sonuna kadar Pazarama Online Alışveriş platformu üzerinden tek seferde yapılacak olan 10 bin TL ve üzeri tutarlı harcamalara, bin TL değerinde PazaramaPuan hediyesi verilecektir. Söz konusu kampanyadan yalnızca bireysel Türkiye İş Bankası kart kullanıcıları yararlanabileceklerdir.

14 ARALIK TARİHİNDE TANIMLANACAK

İşCep üzerinden başvurulara açılmış olan Pazarama alışveriş kampanyasına yönelik tüm detaylar paylaşıldı. 10 bin TL’lik harcama öncesinde kampanyaya mutlaka katılım sağlanmış olması gerektiğini belirten Türkiye İş Bankası, elde edilen hediye paraların 14 Aralık 2023 tarihinde ilgili müşterilerin hesaplarına aktarılacak olduğunu bildirdi. Türkiye İş Bankası tarafından verilen bilgiye göre hediye TL’ler 31 Ocak 2024 tarihine kadar kullanılabilecektir. Kart bazında değil müşteri bazında olan kampanyadan bir kişi en fazla 1000 TL değerinde para puan hediyesi kazanabilecektir.

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 74 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.