Tunceli'de araç sahibi olmak isteyenler dikkat! Aylık 11 bin TL'ye 2 ay ertelemeli 200 bin TL'lik destek verilecek!

Tunceli'de araç sahibi olmak isteyenler dikkat! Aylık 11 bin TL'ye 2 ay ertelemeli 200 bin TL'lik destek verilecek!
 hozathaber.com Muhabiri
Tunceli ilinde ve diğer illerde taşıt sahibi olabilmek adına nakit desteğine ihtiyaç duyanlara, Türkiye İş Bankası’ndan müjdeli haber geldi. Banka, avantajlı taşıt kredisini duyurdu. İşte ayrıntılar…

Kredi ve kredi kartı kampanyaları aracılığı ile tüketicilerin bütçelerin destek veren Türkiye İş Bankası, son olarak taşıt kredisi kampanyası ile gündeme geldi. Yükselen araç fiyatları sebebi ile birikimlerine destek arayışı içerisinde olan tüketicilere seslenen banka, avantajlı finansman ürününün ayrıntılarını paylaştı.

Resmi iletişim kaynakları aracılığı ile erişime açmış olduğu taşıt kredisinin tüm bireysel tüketicileri kapsadığını belirten Türkiye İş Bankası, ayrıca ilgili kredi ürününün motosiklet alımlarında da kullanılabileceğini bildirdi.

Ödeme erteleme imkanı ile başvurulara açılmış olan taşıt kredisi kampanyası kapsamında kasım ayı boyunca tüketicilere destek vereceğini belirten Türkiye İş Bankası, kampanyasına dair merak edilenleri paylaştı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI TAŞIT KREDİSİ KASIM 2023

devletten-hane-basina-15-000-tl-destek-odemesi-az-once-aktif-oldu-e-devletten-basvur-pttden-sipsak-parani-al.webp

Çip krizi, rekor seviyelere ulaşan kur farkı ve daha pek çok gelişmenin etkisi ile yükselen araç fiyatları, tüketicileri zorda bıraktı. Bütçeleri dahilinde satılık araç bulamayan, yeni dönemde araç fiyatlarının daha da artacağını düşünen tüketiciler mevcut finansman desteklerini yakın takip altına aldı.

Araç sahibi olma konusunda ümitsizliğe kapılan tüketiciler için devreye giren Türkiye İş Bankası, güncel taşıt kredisi kampanyasını duyurarak yüzleri güldürdü. Başlangıç faizi yüzde 3,85 olarak belirlenen kredi kampanyası kapsamında tüketicilere 48 aya kadar vade ile finansman desteği vereceğini belirten banka, taksit ödemelerinin ise Ocak 2024’e kadar ertelenebileceğini bildirdi.

TÜRKİYE İŞ BANKASI TAŞIT KREDİSİ AYLIK TAKSİT HESABI

Türkiye İş Bankası tarafından duyurulmuş olan ödeme ertelemeli taşıt kredisi kampanyasının üst limitinin, satın alınacak olan aracın fatura değerine göre değişiklik göstereceği bildirildi. Banka, finansman ürününe mobil uygulama, internet bankacılığı ekranı ve şubeleri aracılığı ile başvuru yapılabileceğini ifade etti.

İş Bankası’nın taşıt kredisi için düzenlemiş olduğu örnek maliyet tablosu şu şekilde yayınlandı:

  • Kredi tutarı: 200 bin TL
  • Faiz oranı: Yüzde 3,85
  • Vade sayısı: 48 ay
  • Taksit tutarı: 11.072,06 TL

Bu haber toplam 87 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.