Tunceli’de bu kredi emeklileri mutlu ediyor! Hemen borçlarınızdan kurtulun! 36 ay vadeli 50 bin TL anında hesabınızda…

Tunceli’de bu kredi emeklileri mutlu ediyor! Hemen borçlarınızdan kurtulun! 36 ay vadeli 50 bin TL anında hesabınızda…
Kredi almanın zor olduğu şu günlerde kamu bankası elini taşın altına koydu ve emeklilere umut ışığı oldu. Tuncelili emekliler başvurduğunu anda 50 bin lira krediyi alabilecekler.

Halkbank, emekli müşterilerine yönelik olarak sunduğu Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi ile nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyenlere cazip fırsatlar sunuyor.

Bu kredi kampanyası ile emekli maaşını Halkbank’tan alan veya Halkbank’a taşımayı kabul eden müşteriler, uygun faiz oranları ve geri ödeme seçenekleri ile kredi kullanabiliyor. Halkbank’ın emeklilere özel olarak sunmuş olduğu bu kredi kampanyasının detayları haberimizde.

KREDİ BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ BELGELER

60cbd50c9321510890110086.webp

Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi’nden faydalanmak isteyen emekli müşteriler, Halkbank İnternet Şubesi veya Halkbank Mobil Şube’ye giriş yaparak hemen başvuru yapabilirler. Başvuru için gerekli belgeler ise şöyle:

Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi aslı ve fotokopisi, emekli maaşını aldığı banka hesap cüzdanı veya emekli kimlik kartı, gelir belgesi (emekli maaşını Halkbank’tan almayanlar için)

Başvuru sonucu SMS ile bildirilecek ve kredi onaylanırsa, müşterilerin en yakın Halkbank Şubesi’ne giderek kredi sözleşmesini imzalamaları gerekecek. Halkbank, kredi şartlarında değişiklik yapma ve kredi kullandırımını durdurma hakkını saklı tutuyor. Halkbank’ın emeklilere özel sunduğu bu kredi kampanyası ile emekli müşteriler, nakit ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilir ve hayallerini gerçekleştirebilirler.

KREDİ FAİZ ORANLARI

Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi ile 50.000 TL’ye kadar 36 ay, 50.001 TL - 100.000 TL arası 24 ay, 100.001 TL üzeri tutarlar için ise 12 ay vade seçeneği bulunuyor. Ayrıca kredi ödemelerini aylık eşit, artan, azalan, 3 ayda bir eşit veya serbest ödemeli olarak yapma imkanı da sunuluyor.

Kredi faiz oranı ise Halkbank’tan en az kredi taksit tutarı kadar Açık Hesap açtıran, kredi kartı alan, en az iki adet otomatik ödeme talimatı veren, Hayat Sigortası yaptıran ve Halkbank İnternet/Mobil/Dialog üyeliklerinden en az bir tanesini yaptıran müşteriler için %3,89 olarak belirlenmiş. Bu oranla 50.000 TL kredi kullanan bir müşteri, 36 ay vade ile aylık 3.043,88 TL taksit ödeyecek. Kredi tahsis ücreti ise 287,5 TL olacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 67 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.