Tunceli'de kart harcaması yapanlar dikkat! O banka duyurdu... 200 TL iade edilecek!

Tunceli'de kart harcaması yapanlar dikkat! O banka duyurdu... 200 TL iade edilecek!
Kart harcamalarının arttığı şu günlerde katılım bankasından tüketicilere önemli bir fırsat açıklaması geldi. Kuveyt Türk, harcamaların iade edileceğini bildirdi. İşte ayrıntılar…

Yüksek enflasyon karşısında hızla eriyen maaş zamları gözlerin ocak dönemi aylık güncellemelerine çevrilmesine yol açarken bu süreçte kart harcamalarının da artığı görüldü. Ceplerinde nakitleri olmadığı için bütçelerini kart harcamaları dahilinde kontrol etmeye çalışan tüketiciler, bu süreçte bankalarının düzenledikleri kampanyaları daha da yakından takip etmeye başladı.

Elektronik eşyadan market harcamalarına kadar birçok farklı kategori altında kart kampanyaları düzenleyen bankalar, son olarak kasım ayı kampanyaları ile gündeme geldi. Bu kapsamda Tunceli ilinde ve diğer illerde yaşayan tüketicilerin yüzlerini güldürecek bir kampanya açıklaması da Kuveyt Türk Katılım Bankası’ndan geldi.

Kart kampanyaları ve finansman hizmetleri ile son dönemlerde dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kuveyt Türk Katılım Bankası, son olarak yeni müşterilerine seslendi. Şubat ayında ve sonrasında banka bünyesine dahil olan veya olacak olan tüketicilere harcama iadesinin tanımlanacağını bildiren banka, ayrıntıları aktardı.

KUVEYT TÜRK’TEN KART HARCAMALARINA TL İADESİ

7803.jpg

Sıfır faiz düşük kar oranı stratejisi ile finansman hizmetleri sunmaya devam eden Kuveyt Türk Katılım Bankası, son olarak yeni müşterileri için bir kart kampanyası düzenlediğini bildirdi. İlgili kampanyanın 1 Şubat- 31 Aralık 2023 tarihleri arasında mobil uygulama üzerinden müşteri olan kişileri kapsadığını belirten banka, ayrıntıları paylaştı.

Kuveyt Türk Katılım Bankası’ndan alınan bilgilere göre ilgili tarihten başlayıp sene sonuna kadar mobil üzerinden müşteri olan ve ardından da Sağlam Kart ile 200 TL’lik harcama yapan herkese, harcama tutarı iade edilecek.

SAĞLAM KART 200 TL İADE KAMPANYASI BAŞVURUSU

31 Aralık 2023 tarihine kadar mobil üzerinden Kuveyt Türk müşterisi olup Sağlam Kart aracılığı ile 200 TL’lik harcama yapanlara, 200 TL para iadesi yapılacak. Söz konusu iade için ek bir başvuru yapılmasına ihtiyaç duyulmayacak. ‘Mobil uygulama üzerinden müşteri olma’ şartını sağlayan ve ardından da kart ile harcama yapan herkes, iade fırsatından yararlanabilecek.

Kaynak: Haber Merkezi

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 71 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.