Tuncelili esnaf ve çiftçilere katılım bankasından özel davet! 3500 TL'lik bankacılık ürünü hediye edilecek! Tek şart...

Tuncelili esnaf ve çiftçilere katılım bankasından özel davet! 3500 TL'lik bankacılık ürünü hediye edilecek! Tek şart...
Kuveyt Türk Katılım Bankası çiftçileri ve esnafları yakından ilgilendiren yeni bir kampanya başlatmış olduğunu duyurdu. Banka, başvuran herkese finansman ürününün hediye edileceğini bildirdi. İşte ayrıntılar…

Son dönemlerde ekonomi piyasalarında ve reel hayatta yaşanan birtakım gelişmelerden ötürü geçim derdi içerisinde olan ve bu neden ile de üretim faaliyetlerine de yeterince bütçe ayıramayan esnaflar ve çiftçiler, başta devlet destekleri olmak üzere kendileri için düzenlemiş olan tüm kampanyaları yakından takip etmeye başladı. Nakde olan ihtiyaçlarını uygun çerçevede karşılayabilmek adına faizsiz devlet kredilerine başvurularda bulunan esnaflar ve çiftçiler bankaların kasım ayı kampanyalarını sık sık sorgularlarken bir haber de katılım bankacılığı sektöründen geldi.

Senelerdir sektörünün en çok tercih edilenleri arsında yer alan Kuveyt Türk Katılım Bankası, son dönemlerde hiç olmadığı kadar mali desteğe ihtiyaç duyan esnaflar ve çiftçiler için yeni bir kampanya geliştirmiş olduğunu bildirdi. Söz konusu kampanyası kapsamında yalnızca yeni müşterilerine hizmet verecek olduğunu belirten katılım bankası, ürününe ilişkin ayrıntıları paylaştı.

3500 TL’LİK FİNANSMAN PAKETİNİ DUYURDU

acil-nakit-ihtiyaci-olanlara-son-dakika-duyurusu-sadece-ozel-sektor-calisanlarina-veriliyor-aninda-50-bin-lira-verilecek-gzgl-1.webp

Hem mevcut hem de yeni müşterileri için kampanyalar düzenlemeye devam eden Kuveyt Türk Katılım Bankası, son olarak esnaflar ve çiftçiler için devreye girdi. Toplamda 3 bin 500 TL değerinde olan yeni bir finansman paketi düzenlediğini belirten katılım bankası, müşterilerine ‘hediye’ olarak tanımlayacağı paketinin içeriğini şu şekilde paylaştı:

- 2 tane 10 yaprak çek karnesi (vergiler hariç)

- 2 tane HGS etiketi

- 100 tane çek tahsilatı

KUVEYT TÜRK KATILIM BANKASI’NIN ESNAF VE ÇİFTÇİ KAMPANYASINDAN NASIL YARARLANILIR?

Değer 3 bin 500 TL olan finansman paketi hediyesinden faydalanmak isteyen esnafların ve çiftçilerin 31 Aralık 2023 tarihine kadar mobil uygulama üzerinden Kuveyt Türklü olmaları gerektiğini belirten katılım bankası, mevcut müşterilerinin bu fırsattan yararlanamayacaklarını burguladı. Kampanyanın isme tanımlandığını ve dolayısı ile de bir kişinin 3500 TL’lik hediyeden yalnızca bir kere yararlanabileceğini belirten Kuveyt Türk, kampanya katılımının 1000 kişi ile sınırlı olduğunu da bildirdi.

Kaynak: Haber Merkezi

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 78 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.