Tuncelili kart kullanıcıları dikkat! O bankadan müjdeli haber geldi... 200 TL tanımlanacak!

Tuncelili kart kullanıcıları dikkat! O bankadan müjdeli haber geldi... 200 TL tanımlanacak!
Tunceli’de ve Türkiye genelinde birçok şubesi ile milyonlara hizmet veren Türkiye İş Bankası, kasım ayı alışveriş desteğini resmen duyurdu. İşte ayrıntılar…

Sektörün en eski isimlerinden olan ve bu kapsamda da tüketicilerin ihtiyaçlarını rakiplerine oran ile daha iyi tespit edebilen Türkiye İş Bankası, bu vizyonu doğrultusunda geliştirdiği kart ve kredi kampanyaları ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Sene başından bu yana gerek yüksek enflasyon gerek kur farkı gerek ise de diğer faktörlerden ötürü ağırlaşan ekonomik şartlara karşı tüketicilerin bütçelerine destek verme gayreti içerisinde olan özel banka, son olarak yeni kart kampanyası ile adından söz ettirdi.

Yeni kampanyası kapsamında mevcut müşterilerinin market harcamalarına TL desteği vereceğini belirten Türkiye İş Bankası, tüketicileri heyecanlandırdı. Özel banka, ilgili ürününün tüm detaylarını tüketiciler ile paylaştı.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NDAN MÜŞTERİLERİNE ALIŞVERİŞ DESTEĞİ

ingilterede-market-alisverisi-1080x720.jpg

Resmi web sitesi üzerinden kasım ayı kampanyalarını duyurmaya devam eden Türkiye İş Bankası, Tunceli’de ve diğer illerde yaşayan müşterilerini yakından ilgilendiren bir açıklamada bulundu. 1 Kasım 2023 tarihinde başlamış olan kart kampanyasının 10 Aralık 2023 tarihine kadar devam edeceğini belirten özel banka, bu süreçte Maximum kartı ile Maximum anlaşmalı marketlerden tek seferde 2 bin TL’lik harcama yapanlara 100 TL, toplamda ise 200 TL değerinde MaxiPuan tanımlayacağını bildirdi. Banka söz konusu para puan hediyelerinin MaxiMil olarak da kullanılabileceğini ifade etti.

TÜRKİYE İŞ BANKASI’NIN MARKET DESTEĞİNDEN NASIL YARALANILIR?

Türkiye İş Bankası tarafından düzenlenmiş olan 200 TL değerinde para puan kazanımlı market alışverişi kampanyasından yararlanmak isteyen tüketicilerin, harcama öncesinde Maximum Mobil veyahut da İşCep uygulamalarının açılan ekranlarında yer alan ‘kampanyalar’ kısmından başvuru oluşturmaları gerekmektedir. Başvuruları onaylanan tüketiciler 2500 TL’lik harcamaları karşılığında 100, toplamda ise 200 TL değerinde para puan hediyesi kazanacaklardır. Hediye TL’ler, 15 Aralık 2023- 31 Ocak 2024 tarihleri arasında kullanılabilecektir. Bu tarih aralığında kullanılmamış olan para ödüller, Türkiye İş Bankası tarafından geri alınacaktır.

Kaynak: Haber Merkezi

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 104 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.