Tuncelili tüketiciler online alışverişlerinde 750 TL kazanıyor! Vakıfbank Kasım kampanyasını başlattı!

Tuncelili tüketiciler online alışverişlerinde 750 TL kazanıyor! Vakıfbank Kasım kampanyasını başlattı!
Kamu bankası olarak hizmet veren Vakıfbank, özel kampanyasını duyurdu. Vakıfbank Worldcard ile belirli e-ticaret adreslerinden yapılacak olan alışverişlere 750 TL Worldpuan hediye ediliyor! Peki kampanya detayları neler, kimler kampanyada hangi şartlarda

Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olan ve kamu bankası olarak hizmet veren Vakıfbank, müşterilerine cazip bir kampanya daha sundu. Kasım ayında birçok e-ticaret sitesi, müşterilerine yönelik çeşitli indirimlerini duyurmaya başlamıştı. Bu indirimlere ek olarak Vakıfbank, belirlenen e-ticaret sitelerinden yapılacak olan online harcamalara karşı 750 TL’ye varan Worldpuan hediye kampanyasını başlattı. Peki kampanyadan kimler, hangi şartlarda kazanabilir?

Vakıfbank Worldcard sahipleri, 1-30 Kasım 2023 tarihleri arasında Amazon.com.tr, Trendyol, Hepsiburada, N11, Çiçeksepeti ve PttAvm web siteleri veya mobil uygulamaları üzerinden tek seferde yapacakları her 1.500 TL ve üzeri alışverişlerine 75 TL, toplamda ise 750 TL Worldpuan hediye kazanabilecek. Söz konusu kampanyaya online alışveriş işlemleri dahil ediliyor ve fiziki mağazalardan, fiziki POS’lardan ve ödeme kuruluşları aracılığıyla yapılan harcamalar kampanyaya dahil edilmiyor. İşte kampanya detayları…

VAKIFBANK WORLDPUAN KAMPANYASI

Vakıfbank Worldcard sahipleri, 1-30 Kasım 2023 tarihleri arasında Amazon, Trendyol, Hepsiburada, N11, Çiçeksepeti ve PttAvm web sitelerinden veya mobil uygulamalarından yapacakları 1.500 TL ve üzeri alışverişlerinde 75 TL, toplamda 750 TL Worldpuan hediyesi kazanabiliyor.

Seçili sitelerden yapılacak olan cüzdan yüklemeleri kampanyaya dahil edilmiyor. Öte yandan Trendyol uygulaması içinden yapılacak Dolap işlemleri kampanyaya dahil ediliyor ancak Dolap uygulaması üzerinden yapılan işlemler kampanyaya dahil edilmiyor.

Müşteri bazında geçerli olan kampanyada ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahil ediliyor ve bir müşteri söz konusu kampanyadan en fazla 750 TL Worldpuan hediyesi kazanabiliyor. Ayrıca aynı gün içinde aynı adresten yapılacak 1.500 TL ve üzeri alışverişlerden yalnızca biri kampanyaya dahil ediliyor.

KAMPANYA KATILIM VE HEDİYE DETAYLARI

1513471.jpg

Kampanyaya katılmak isteyen Vakıfbank Worldcard sahipleri, bankada kayıtlı cep telefonu numaralarından “KAZAN” yazıp boşluk bırakıp kredi kartının son 6 hanesini yazarak 5724’e SMS göndererek katılım sağlayabiliyor. Ayrıca isteyenler VakıfBank Mobil uygulaması üzerinden “Cepte Kazan” menüsünden de katılım sağlayabiliyor.

Kampanyada kazanılan Worldpuan hediyeleri 6 Aralık 2023 tarihine kadar kredi kartlarına yükleniyor ve kullanılmayan hediyeler, 7 Ocak 2024 tarihinde geri alınıyor. Kampanya, diğer kampanyalar ile birleştirilemiyor ve kampanya dahilinde alışverişlerin WORLD POS üzerinden yapılması gerekiyor.

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 82 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.