Tuncelililere DenizBank’tan 1.000 TL kazanma fırsatı! Kampanyadan kimler, hangi şartlarda yararlanabilir?

Tuncelililere DenizBank’tan 1.000 TL kazanma fırsatı! Kampanyadan kimler, hangi şartlarda yararlanabilir?
Bankalar arasındaki kampanya rekabeti devam ediyor. Birçok banka, peş peşe duyurduğu kampanyaları ile potansiyel müşterilerine ulaşmaya çalışırken, bir cazip kampanya teklifi de DenizBank’tan geldi.

Son dönemde artan hayat pahalılığı ile vatandaşlar nakit ihtiyaçlarına karşı çözüm aramaya başladı. Artan nakit ihtiyaçları karşısında bankalar da kampanyalar ile potansiyel müşterilerine ulaşmak için adımlarını hızlandırdı. Bankalar arasında kampanya rekabeti hız kazanırken, bir dikkat çeken kampanya da DenizBank’tan geldi. DenizBank, duyurduğu yeni kampanyası ile 1.000 TL Bonus kazanma fırsatı sunuyor.

İhtiyaçlarını karşılama noktasında kazanç ve tasarruf sağlamak isteyenler, bankaların sunduğu kampanyaları araştırıyor. Söz konusu kampanyalardan biri de DenizBank’tan geldi. Daha önce duyurmuş olduğu birçok cazip kampanyası ile kazandıran DenizBank, bu kez de 1.000 TL Bonus kazanma fırsatı sunuyor. DenizBank, işyerleri için sunduğu hizmet ve ürünlerin yanı sıra 1.000 TL Bonus kazanma şansı da sağlıyor. İşte detaylar…

DENİZBANK 1.000 TL BONUS KAMPANYASI

1919-1690875316.jpg

DenizBank, 22 Kasım - 31 Aralık 2023 tarihleri arasında geçerli kampanyasını duyurdu. DenizBank şubelerinden ilk kez Şahıs Şirketi müşterisi olanların yararlanabileceği kampanya; Bonus Business, POS ve otomatik fatura ödeme talimatını aynı anda alan müşterilere sunuluyor.

Söz konusu kampanya Bonus Business kredi kartlarında geçerli olarak sağlanıyor. Ek kartlar, işletme karları, üretici kartlar, bireysel kredi kartları ve banka kartları kampanyaya dahil edilmiyor.

Müşteri bazlı olarak sunulan kampanyada her müşteri ödülden en fazla 1 kez faydalanabiliyor. Bir müşteri kampanya dahilinde en fazla 1.000 TL Bonus ödülü kazanabiliyor. Ayrıca iade ve iptal işlemlerine de bonus yansıtılmıyor.

KAMPANYA DETAY VE ŞARTLARI

Kampanya dahilinde POS’tan en az 5.000 TL POS cirosu gerçekleştirmeleri, Bonus Business Kart alarak Bonus Business kart ile en az 3.000 TL harcama yapmış olunması, en az 1 adet otomatik fatura talimatı tanımlanmış olması şartlarına bağlı olarak 1.000 TL bonus sağlanıyor.

Kampanyada ödül yüklemeleri kontroller sonrasında 20 Ocak 2024 tarihinde, kampanya sona erdikten sonra yapılacak.

Kaynak: Haber Merkezi

Kaynak:Haber Merkezi

Bu haber toplam 1043 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.