Uzman İsim Yatırımcıları Uyardı! 'Gün Geldi Çattı, Zirve Tarihlerini Verdi'

Uzman İsim Yatırımcıları Uyardı! 'Gün Geldi Çattı, Zirve Tarihlerini Verdi'
 hozathaber.com Muhabiri
Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ABD enflasyon verileri öncesi altın yatırımı konusunda uyarılarda bulundu.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, ABD enflasyon verileri öncesi altın yatırımı konusunda uyarılarda bulundu. 2024 içindeki zirve tarihlerine işaret eden Memiş, altın için alım fırsatının devam ettiğini ifade etti. Memiş, "Kişisel olarak elimde TL olsa, bu fiyatlardan alırdım ve yükselişleri beklerdim. Altın yatırımı yapmak isteyen arkadaşlarımızın altının ucuz fiyatlamadan geçtiğini bilmesi gerekiyor," dedi.

"DOLARDA YAZ AYLARINDA İSE 40'LI SEVİYELERİ KONUŞUYOR OLACAĞIZ"

Geçtiğimiz yıl yatırımcısına kazanç sağlayan altın için bu yıl beklentiler merakla takip ediliyor. İslam Memiş, altındaki zirve tarihlerinin şubat ve martta olduğunu belirtirken, hala alım fırsatının devam ettiğini vurguladı. ABD enflasyon verilerini hatırlatan Memiş, "Gün geldi çattı, enflasyondan sonra yeni fiyatlamalar göreceğiz," değerlendirmesinde bulundu.

altin-ve-para-piyasalari-uzmani-islam-memis.jpg

"GÜN GELDİ ÇATTI, ENFLASYONDAN SONRA YENİ FİYATLAMALAR GÖRECEĞİZ"

Memiş'in yorumlarına göre, dolar karşısındaki varlıklarda alım fırsatı olarak değerlendirilen günler devam ediyor. Euro dolar paritesi, ABD enflasyon verisi açıklanana kadar yatay bir bant aralığında seyrediyor. Doların güçlü duruşunu sürdürdüğünü ifade eden Memiş, altın için ons başına 2025 dolar seviyesini öngörüyor ve altındaki dar bant aralığına dikkat çekiyor.

altin-zirvede.jpg

Ayrıca, Türk Lirası karşısında gram altının 2050-2075 lira aralığını takip edeceğini belirten Memiş, altın yatırımı yapmak isteyenlere seslenerek, "Kişisel olarak elimde TL olsa ben bu fiyatlardan alırdım ve yükselişleri beklerdim. Altın yatırımı yapmak isteyen arkadaşlarımızın altının ucuz fiyatlamadan geçtiğini bilmesi gerekiyor," şeklinde konuştu.

altin-zirvede-olacak.jpg

Bu haber toplam 26 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.