Ardahan’da Can Pazarı: Trafik Kazası Dehşeti!

Ardahan’da Can Pazarı: Trafik Kazası Dehşeti!
Yoldan çıkan minibüs yan yattı: 1 ölü, 13 yaralı

Ardahan'da meydana gelen korkunç bir trafik kazası, bölgede derin bir üzüntüye neden oldu. Yaşanan feci olayda, devrilen minibüsün altında kalan bir kişi hayatını kaybederken, 13 kişi de yaralandı. Kaza, Çıldır-Ardahan karayolunun eski Beyrehatun köyü mevkiinde meydana geldi.

Hava Şartları ve Kaygan Yolun Kurbanı: Minibüs Yan Yattı!

Çıldır’dan Ardahan’a seyir halindeki Özer Karabıyık yönetimindeki 75 M 0733 plakalı minibüs, havanın yağmurlu olması ve yolun kaygan olması nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle yoldan çıkarak yan yattı. Bu feci kaza, bölgedeki vatandaşları derinden sarstı.

Jandarma ve Sağlık Ekiplerinin Hızlı Müdahalesi: Kurtarma Operasyonu Başladı!

Kazayı gören vatandaşlar, hemen jandarma ve sağlık ekiplerine haber vererek yardım çağrısında bulundu. Olay yerine sevk edilen ekipler, hızla harekete geçti. Jandarma, karayolunda güvenlik önlemlerini alırken, devrilen minibüsün altında kalan ve etrafa savrulan yaralıları kurtarmak için seferberlik ilan etti.

Hayatını Kaybedenler ve Yaralılar: Acı Bilanço!

Ne yazık ki, kaza sonucunda S.Y. (63) isimli bir kişi hayatını kaybetti. 13 kişi ise çeşitli yaralanmalarla hastanelere kaldırıldı. Ancak, tedavi altına alınan yaralıların genel durumlarının iyi olduğu bildirildi. Bu acı olayın ardından, bölgede hüzün hakim oldu.

Kaza İle İlgili Soruşturma Başlatıldı: Adalet Aranıyor!

Yaşanan bu trajik kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Yetkililer, kaza nedenlerini ve sorumluları belirlemek için titiz bir çalışma yürütüyor. Toplum, benzeri olayların yaşanmaması ve adaletin sağlanması için güçlü bir talep ile bir araya geliyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 9 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.