Battalgazi Belediye Meclisi Toplantısı: Yatırımlar ve Kararlar

Battalgazi Belediye Meclisi Toplantısı: Yatırımlar ve Kararlar
Battalgazi Belediye Meclisi mayıs ayı olağan toplantısı, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın başkanlığında yapıldı.

Battalgazi Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Bayram Taşkın başkanlığında Mayıs ayı olağan toplantısında bir araya geldi. Toplantıda, Nisan ayı olağan toplantısının karar özeti oy birliğiyle kabul edildi ve gündemde ağırlıklı olarak imar konuları ele alındı.

Yatırım ve İmar Projeleri Üzerine Kararlar Alındı

Toplantıda, 2023 Mali Yılı Kesin Hesabı oy çokluğuyla kabul edilirken, "1. Kat Sathi Kaplama Yapım İşi", "Agrega Üretimi İçin Muhtelif Malzeme Alım İşi", "Bitüm ve Muhtelif Yol Yapım Malzemesi Alım İşi", "Yaya Kaldırımı, Kilit Taşı ve Taş Duvar Yapımı İşi" ve GES Projesi için İller Bankası A.Ş.’den kredi kullanılması ve kredi işlemleri için Belediye Başkanı Bayram Taşkın’a yetki verilmesi gibi konular ele alındı ve kararlaştırıldı. Toplamda 21 gündem maddesi müzakere edilerek karara bağlandı.

Başkan Taşkın: Hizmet Önceliğimiz

Toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, ilçenin ihtiyaçlarına yönelik çalışmaların sürdüğünü ve belediyenin öncülüğünde birçok proje hayata geçirildiğini belirtti. Başkan Taşkın, vatandaş memnuniyetinin öncelikleri olduğunu ve ilçenin her köşesinde gereken hizmetin sağlanması için çalıştıklarını ifade etti.

Haziran Ayı Toplantısı Belirlendi

Battalgazi Belediye Meclisi, Haziran ayı olağan toplantısını 5 Haziran Çarşamba günü saat 14.30’da gerçekleştirecek.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 0 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.