Getir, Türkiye Odaklı Stratejisiyle Dikkat Çekiyor

Getir, Türkiye Odaklı Stratejisiyle Dikkat Çekiyor
 hozathaber.com İnternet Editörü
Türkiye'nin Önde Gelen Teslimat Şirketi Getir, Uluslararası Operasyonlarına Son Veriyor

Türkiye'nin önde gelen hızlı teslimat şirketlerinden Getir, uluslararası pazarlardaki operasyonlarına son verme kararı aldığını duyurdu. Şirket, Türkiye pazarındaki büyüme ve iyileştirme çalışmalarına odaklanmak için Avrupa ve ABD'deki faaliyetlerini durduracak.

ABD'de Hizmet Vermeye Devam Edecek Olan FreshDirect

Getir'in ABD'de satın aldığı FreshDirect ise hizmet vermeye devam edecek. Ancak Getir, İngiltere, Almanya, Hollanda ve ABD gibi ülkelerdeki faaliyetlerini sonlandıracak.

Türkiye Odaklı Yeni Finansman

Getir'in Türkiye'deki operasyonlarını iyileştirmek için yeni finansman sağladığı belirtildi. Mubadala ve G Squared'den elde edilen bu finansmanın, Türkiye operasyonlarının daha da geliştirilmesi için kullanılacağı ifade edildi.

Uluslararası Pazarların Getir'deki Payı

Yapılan açıklamada, İngiltere, Almanya, Hollanda ve ABD'nin, Getir'in gelirlerinin %7'sini oluşturduğu belirtildi. Bu ülkelerdeki faaliyetlerin sonlandırılmasıyla birlikte, şirketin Türkiye pazarındaki etkisinin daha da artması bekleniyor.

Getir'in uluslararası pazarlardaki operasyonlarını durdurma kararıyla ilgili şimdilik bilgiler bu kadar. Konuyla ilgili yeni gelişmeler yaşandıkça, sizi güncel bilgilerle yeniden bilgilendireceğiz.

Bu haber toplam 4 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.