İYİ Parti-İmamoğlu geriliminde tansiyon düşmüyor: Sözleri saygısızlık!

İYİ Parti-İmamoğlu geriliminde tansiyon düşmüyor: Sözleri saygısızlık!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve İYİ Parti arasındaki tansiyon düşmüyor. "İmamoğlu'nun 'İstanbullular çok şanslı. 2 kişiyle yarış var' sözlerine tepki gösteren İYİ Parti İBB Başkan adayı Buğra Kavuncu, 'İmamoğlu'nun sözleri saygısızlık, ayıp." dedi.

İYİ Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Buğra Kavuncu, özel bir televizyon kanalına katıldı ve gündemdeki konuları değerlendirdi.

Kavuncu, rakibi Ekrem İmamoğlu'nun son açıklamasını değerlendirerek, "İstanbulluların şanslı olduğu ve sadece 2 adayla yarıştıkları" yönündeki sözlerine tepki gösterdi. Kavuncu, İstanbul'da 52 adayın yarıştığı bir seçim olduğunu hatırlatarak, İmamoğlu'nun sözlerini saygısızlık olarak nitelendirdi. "İnsanlar nasıl bir geçmişten geldiklerini unutmamalı. Bir insanı aşırı özgüven ve kibir mahveder" diyerek, İmamoğlu'nun sözlerini ağır bulduğunu ifade etti.

iyi-parti-imamoglu-geriliminde-tansiyon-dusmuyor-sozleri-saygisizlik-ce2e7475.jpg

Kavuncu, açıklamalarını sürdürerek, "Birilerinin yaptıklarına güvendik ancak böyle konforlu bir hayat olamaz. Her zaman alkışlanmak, her zaman biz olmak mümkün değil" dedi. Partisine yönelik yaşanan bazı olaylara da değinen Kavuncu, "Belediye Meclis Üyeleri listeleri teslim edilmeden önce İlçe Başkanı istifa ediyor. Bir kısmı CHP'nin Belediye Meclis Üyeleri listelerinden çıktılar. Sayın İmamoğlu nereye gidiyorsa her mitinginde onunla beraber koşturuyorlar" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 6 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.