Malatya'da sağanak zor anlar yaşattı

Malatya'da sağanak zor anlar yaşattı
Meteorolojinin Uyarısına Rağmen, Şiddetli Yağış Kenti Esir Aldı

Meteorolojinin uyarılarının ardından Malatya'da öğlen saatlerinde başlayan şiddetli sağanak yağışlar, adeta bir felakete dönüştü. Bardaktan boşalırcasına yağan yağmur, kısa sürede rögarların taşmasına neden oldu ve cadde ve sokaklar göle döndü.

"Rögarlar Taştı, Caddeler Göle Döndü"

Şiddetli yağışın etkisiyle rögarlar taşarken, caddeler adeta bir su yatağına dönüştü. Araçlar güçlükle ilerlerken, şemsiye almayan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Bazı vatandaşlar otobüs duraklarında mahsur kalırken, okula gitmeye çalışan üniversite öğrencileri ise göle dönen caddelerden geçerek sırılsıklam oldu.

"Vatandaşlar Zor Anlar Yaşadı: Ulaşım Felç Oldu"

Şiddetli yağışın etkisiyle ulaşım neredeyse durma noktasına geldi. Aracıyla yolda kalanlar, sular altında kalan cadde ve sokaklarda ilerlemekte zorlanırken, bazı bölgelerde vatandaşlar evlerine dahi ulaşmakta güçlük çekti.

Yetkililer Alarmda: Tedbirler Alınıyor

Malatya'da yaşanan sağanak yağış felaketi sonrasında yetkililer, vatandaşların can güvenliğini sağlamak ve hasarın en aza indirilmesi için tedbirler almaya devam ediyor. Vatandaşlar ise yağışın etkileriyle başa çıkmaya çalışırken, meteorolojik uyarıları dikkate almaları konusunda uyarılıyor.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 2 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.