"TBMM Maden Kazası Araştırma Komisyonu Başkanı Uslu: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Firma Yetkilileri Yarın Dinlenecek"

"TBMM Maden Kazası Araştırma Komisyonu Başkanı Uslu: Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve Firma Yetkilileri Yarın Dinlenecek"
TBMM İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, yarın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile madeni işleten firma yetkililerinin dinleneceğini bildirdi.

TBMM İliç Maden Kazasını Araştırma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Antalya Milletvekili Atay Uslu, yarın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile madeni işleten firma yetkililerinin dinleneceğini açıkladı.

Erzincan'ın İliç ilçesindeki maden ocağında meydana gelen kazanın tüm yönleriyle araştırılması ve benzer kazaların önlenmesine yönelik tedbirlerin belirlenmesi amacıyla kurulan Meclis Araştırma Komisyonu, Uslu başkanlığında toplandı.

Bu gelişme, maden kazasının nedenlerinin ve sorumlularının belirlenmesi için yapılan çalışmalarda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile madeni işleten firma yetkililerinin dinlenmesi, kazanın detayları ve alınacak önlemler konusunda daha fazla bilgi edinilmesini sağlayacak. Aynı zamanda, benzer kazaların önlenmesi için atılacak adımların belirlenmesi açısından da kritik bir rol oynayacak.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 2 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.