THY - Emlak Konut Projesi: Konut Satışları ve Çekiliş Detayları Açıklandı

THY - Emlak Konut Projesi: Konut Satışları ve Çekiliş Detayları Açıklandı
THY Emlak Konut Arnavutköy projesinde kura çekimi ve canlı yayının yapılacağı saat yaklaşıyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın öncülüğünde, Türk Hava Yolları iş birliğiyle gerçekleştirilen Emlak Konut projesi kapsamında, Arnavutköy'de özel bir konut projesi hayata geçiriliyor. Projenin satışları ve çekiliş detayları kamuoyuyla paylaşıldı.

Satış ve Ödeme Koşulları

Emlak Konut projesindeki konutlar, peşin ödeme yapanlara %25 indirimle satışa sunulacak. Ayrıca, 24, 36, 48 ve 60 ay vadeli ödeme seçenekleri mevcut olacak. Fiyatlar ve ödeme planlarına göre, 1+1 daireler 2 milyon 88 bin lira, 2+1 daireler 2 milyon 592 bin lira ve 3+1 daireler ise 3 milyon 672 bin lira fiyat etiketleriyle satılacak.

Konutların Satış Tarihi ve Dağıtımı

THY - Emlak Konut projesi için çekiliş, 4 Mayıs Cumartesi günü saat 10.00'da Emlak Konut'un resmi sosyal medya hesaplarından canlı olarak gerçekleştirilecek. Teslimatların ise Haziran 2025'te başlaması planlanıyor.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, projenin detaylarını geçtiğimiz Aralık ayında açıklamıştı. Mayıs-Haziran 2025 tarihlerinde 3 bin adet konutun teslim edileceğini belirtmişti. Bolat ayrıca, kendisi ya da eşinin İstanbul'da evi olmayan ve yönetici vasfı bulunmayan THY personeline dairelerin verileceğini ifade etmişti.

Fiyatlar ve Ödeme Koşulları

Projeye ilişkin daha önce belirlenen fiyatlar ve ödeme planlarına göre, 1+1 daireler 2 milyon 88 bin lira, 2+1 daireler 2 milyon 592 bin lira ve 3+1 daireler ise 3 milyon 672 bin liradan satılacak. Ayrıca, konut almak isteyenler için 10 yıl vadeli ödeme planı sunulacak ve taksitler 7500 lira başlangıç fiyatlarıyla başlayacak.

THY - Emlak Konut projesi, İstanbul'da ev sahibi olmayı hedefleyenlere fırsatlar sunarken, Türk Hava Yolları personeline özel imkanlar sağlayarak dikkat çekiyor.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 1 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.