Özgür Özel'den Emeklilere Çağrı: En Düşük Emekli Maaşı 17 Bin Lira Olmalı

Özgür Özel'den Emeklilere Çağrı: En Düşük Emekli Maaşı 17 Bin Lira Olmalı
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Tunceli'de Halka Seslendi: 'Destek Verin, Tunceli'yi Kazanalım, Türkiye'yi Kazanalım.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, Tunceli'de düzenlenen anma programına katıldıktan sonra il merkezinde partililerle bir araya geldi. Özel, Moğultay Mahallesi'ndeki CHP İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek partililerle buluştu. Seçim sürecine girildiğini belirten Özel, Türkiye genelinde 81 ilde önemli çalışmalar yürüttüklerini ifade etti.

Partisinin adaylarını öven Özel, CHP'nin yeşili seven, doğayı koruyan, kente ihanet etmeyen, kentin değerlerini savunan ve kentin değerlerine sahip çıkan kişilerden oluştuğunu vurguladı. Özel, diğer siyasi partilerle yaptıkları görüşmelere de değinerek, "DEM Partisiyle ilişkimizi Tayyip Bey istemiyor diye koparacak kadar seçmenine saygısız değiliz." şeklinde konuştu.

Emeklilerle ilgili de konuşan Özel, "En düşük emekli maaşı Recep Tayyip Erdoğan'ın göreve gelmesiyle 1,5 asgari ücret seviyesindeydi. Şu an ise 0,55 asgari ücret düzeyinde. Bizim önerimiz, en düşük emekli maaşının bir asgari ücret düzeyine çıkarılmasıdır, ki bu da 17 bin liradır." ifadelerini kullandı.

chp-genel-baskani-ozgur-ozel-tuncelide-destek-istedii.jpg

Yerel seçimlere dair değerlendirmelerde bulunan Özel, "Tunceli'de ve 81 ilde büyük bir başarı elde edeceğimize inanıyorum. Büyükşehir belediyelerimizi koruyacağımızı, Cumhuriyet Halk Partili belediyeleri artık kıyı şeridinden içeriye doğru genişleteceğimizi, İç Anadolu'da önemli belediyeler kazanacağımızı düşünüyorum." dedi. Tunceli'ye özel olarak da şunları kaydetti: "Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını Tunceli'ye asacağımızı ve burada görülmemiş hizmetleri hep birlikte gerçekleştireceğimizi müjdeliyorum. Hepinizden destek bekliyoruz. Güç verin bize, Tunceli'yi kazanalım, Türkiye'yi kazanalım.

Kaynak:Anadolu Ajansı (AA)

Bu haber toplam 968 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum