Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Asayiş ve Güvenlik Toplantısı Düzenledi

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, Asayiş ve Güvenlik Toplantısı Düzenledi
Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, kentin asayiş ve güvenliği hakkında önemli bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Tunceli Valisi Bülent Tekbıyıkoğlu, kentin asayiş ve güvenliği hakkında önemli bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya, İl Jandarma Komutanı Tümgeneral Nuh Köroğlu ve Emniyet Müdürü Hakan Duman da katıldı.

Huzur ve Güven Ortamı İçin Sürekli Çalışma

Vali Tekbıyıkoğlu, toplantıda yaptığı konuşmada, kentte huzur ve güven ortamının devamını sağlamak için 4 bin 390 jandarma ve bin 638 emniyet personelinin 7 gün 24 saat esasına göre çalıştığını vurguladı.

aw157563-01.jpg

Asayiş Olayları ve Operasyonlar

İhlas Haber Ajansı'nın Servis Ettiği Habere Göre; Vali Tekbıyıkoğlu, 2023 yılının ilk 2 ayı ile 2024 yılının ilk 2 ayında Tunceli'de meydana gelen asayiş olaylarına ilişkin istatistikleri paylaştı. Ayrıca, KOM ve terör örgütlerine yönelik operasyonlar ile trafik denetimlerine ilişkin de açıklamalarda bulundu.

''Tunceli'de Huzurun Garantisi: Terörist Unsurlar Yok''

Vali Tekbıyıkoğlu, Tunceli'de herhangi bir terörist unsur bulunmadığını belirterek, "Tunceli'nin huzur ve sükun ortamı şu an itibariyle sağlanmıştır. Bu huzurlu ortamın geriye düşmemesi için elimizden geleni gayreti göstereceğiz. Anadolu'nun tam ortasında yer alan ve turizm şehri olma yolunda emin adımlarla ilerleyen ilimizin huzur ve sükununu kimsenin bozmasına müsaade etmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 29 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.