Tunceli'de Kar Yağışı Sonrası Köy Yolları Açılıyor: 96 Köy Yolu Ulaşıma Açıldı

Tunceli'de Kar Yağışı Sonrası Köy Yolları Açılıyor: 96 Köy Yolu Ulaşıma Açıldı
Tunceli'de yoğun kar yağışının etkisiyle kapanan köy yollarının açılması için hummalı bir çalışma başlatıldı.

Tunceli'de yoğun kar yağışının etkisiyle kapanan köy yollarının açılması için hummalı bir çalışma başlatıldı. Tunceli Valiliği koordinesinde İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'ne bağlı ekipler, özellikle kırsal bölgelerde ulaşımı sağlamak için yoğun çaba harcıyor.

Kar Yağışıyla Birlikte Kapanan Yollar

Önceki gün Tunceli'yi etkisi altına alan kar yağışı, kent genelinde 108 köy yolunun ulaşıma kapanmasına neden oldu. Ancak hızla müdahale eden ekipler, kapanan yolları yeniden açmak için aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.

96 Köy Yolu Açıldı, Çalışmalar Devam Ediyor

Yapılan yoğun çabalar neticesinde şu ana kadar 96 köy yolunun tekrar ulaşıma açıldığı belirtiliyor. Ancak halen kapalı olan 12 köy yolunun açılması için ekiplerin çalışmaları aralıksız devam ediyor. Karla mücadele ekipleri, kar temizleme ve yol açma operasyonlarını titizlikle sürdürüyor.

Toplumsal İhtiyaçlar Göz Önünde Bulunduruluyor

Özellikle köylerde yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması ve acil sağlık hizmetlerine erişimlerinin sağlanması için yapılan bu çalışmalar büyük önem taşıyor. Tunceli Valiliği ve ilgili kurumlar, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için gereken tüm tedbirleri almaya devam ediyor.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 20 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.