4-6 Yaş Grubundaki Çocukların Eğitimlerini Tamamlaması ile Gösteri Düzenlendi

4-6 Yaş Grubundaki Çocukların Eğitimlerini Tamamlaması ile Gösteri Düzenlendi
4-6 Yaş Grubundaki Çocukların Eğitimlerini Tamamlaması ile Gösteri Düzenlendi

İkra Eğitim Derneği bünyesinde 4-6 yaş grubu çocuklara yönelik verilen temel dini bilgiler eğitimi sonrası düzenlenen törende miniklerin sahne aldığı gösteriler gönülleri mest etti.

Diyarbakır'da İkra Eğitim Derneği, 4-6 yaş grubundaki çocuklara yönelik dini bilgiler alanında eğitim verdi. 9 aylık eğitim sonunda, çocuklar için bir program düzenlendi ve burada öğrenciler sertifikalarını ve hediyelerini aldı.

Merkez Kayapınar İlçesi Cegerxwin Gençlik Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen programda, çocukların yanı sıra eğitmenler ve aileleri de yer aldı.

Etkinlik süresince, minik öğrenciler aldıkları dini bilgileri, namaz, dua, ayet ve hadis ezberini kullanarak gösteriler düzenlediler.

İkra Eğitim Derneği Genel Sekreteri Davut Yazgil, 9 aylık eğitim süreci ve düzenlenen program hakkında konuştu. Yazgil, "Eylül ayında eğitimimize başlıyor, haziranda da bitiriyoruz" diyerek, anaokulu eğitimini de kapsayan etkinlik ve oyunlarıyla birlikte öğrencilere de erdemli ve topluma faydalı bireyler olmayı hedeflediklerini belirtti.

Yazgil, "Bugünde almış oldukları 9 aylık eğitimin sonunda aldıkları eğitimden gösteriler yaptılar. Bizler, her yıl bu etkinliğimizi yapıyoruz." dedi.

Yazgil, ayrıca eğitime kabul ettikleri yaş grubu hakkında da bilgi verdi. Yazgil, "Şu anki eğitim yaş grubumuz 4-6 yaş aralığıdır fakat hedefimiz 3 yaştır. Nitekim bilimsel olarak da 3 yaşındaki çocukların dışarıdan eğitim alabileceği tespit edilmiştir." şeklinde konuştu.

Kayıt sürecine ilişkin bilgi paylaşan Yazgil, "Kayıtlarımız 15 Temmuz günü itibariyle başlayıp yaklaşık olarak 1,5 ay devam etse de ilk haftadan doluyor. Kayıt yaptırmak isteyen velilerimiz, 15 Temmuz itibariyle bizlere bilgi vermeleri gerekiyor." dedi.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 14 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.