Meteoroloji'den Uyarı Dersim'de Yarın Okullar Tatil mi?

Meteoroloji'den Uyarı Dersim'de Yarın Okullar Tatil mi?
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son dakika açıklamalarına göre, Türkiye genelinde etkili olan soğuk hava ve yağış, birçok ilde yaşamı olumsuz etkiliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün anlık değerlendirmelerine göre, soğuk hava ve yağışın etkisi birçok ilde kendini göstermeye başladı. 20 Kasım'da tatil edilen okulların ardından yarın okulların tatil edilip edilmeyeceği merak konusu oldu. Şu anki verilere göre, Meteoroloji tarafından yapılan açıklamalara göre, "Adıyaman, Ağrı, Artvin, Bingöl, Bitlis, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Hakkari, Mersin, Kars, Malatya, Kahramanmaraş, Muş, Rize, Sinop, Tunceli, Şırnak, Ardahan" illeri için sarı ve turuncu uyarıda bulunuldu.

İlkha haber ajansının servis ettiği habere göre;Özellikle Zonguldak'ta kuvvetli yağış ve fırtınadan olumsuz etkilendiği belirtilen açıklamada, "Kdz. Ereğli ilçe genelinde 21 Kasım 2023 Salı günü ile 22 Kasım 2023 Çarşamba günü tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında (rehabilitasyon merkezleri ve özel kurslar dahil) eğitim öğretime iki gün süreyle ara verilmiştir. Kdz. Ereğli ilçemizde kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de 21-22 Kasım 2023 tarihlerinde iki gün idari izinli sayılacaktır" ifadelerine yer verildi.

lbwht0uwnu6jtlof90u4rq.webp

Bu gelişmeler doğrultusunda, okulların tatil edilip edilmeyeceği konusunda alınan resmi kararlar ve hava durumu ile ilgili güncel bilgiler, bölge halkının ve eğitim camiasının dikkatle takip ettiği konular arasında yer alıyor.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 238 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.