Bingöl Fotoğraf Maratonu: Doğa ve Macera Bir Arada Yaşandı

Bingöl Fotoğraf Maratonu: Doğa ve Macera Bir Arada Yaşandı
Bingöl’deki kayak merkezinde, paraşütçüler fotoğrafçılar için uçuş yaptı.

Bingöl’de bu yıl üçüncüsü düzenlenen foto maraton, tutkunları için heyecan dolu anlara sahne oldu. Hesarek Kayak Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte, paraşütçülerin uçuşlarıyla birlikte doğanın güzellikleri fotoğraflara yansıtıldı.

Bingöl Valiliği koordinasyonunda düzenlenen foto maraton etkinliği, ilk kez 2019 yılında hayata geçirilmiş ve bu yıl üçüncü kez düzenlenerek devam etmiştir. Hesarek Kayak Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından kayak gösterileri ve paraşüt uçuşları düzenlendi. Yaklaşık 260 fotoğrafçı, bu anları ölümsüzleştirmek için kamera başına geçti.

bingol-fotograf-maratonu-doga-ve-macera-bir-arada-yasandiiii.jpg

İhlas Haber Ajansı'nın Servis Ettiği Habere Göre; Etkinliğe katılan ve gösterileri izleyen Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, fotoğrafçıların Bingöl’ün eşsiz doğal güzelliklerini çekmeye devam ettiğini ifade etti. Vali Usta, "Bu yıl kar olmamasına rağmen, Bingöl’e gelen 260 misafirimizle birlikte etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Fotoğrafçılar, Bingöl’ün doğal yaşamını, vahşi hayatını çekiyorlar. Bu fotoğrafları bir albüm haline getirerek kamuoyunun beğenisine sunacağız ve dereceye giren fotoğrafları İstanbul ve Ankara'da yapacağımız galalarda sergileyeceğiz" şeklinde konuştu.

bingol-fotograf-maratonu-doga-ve-macera-bir-arada-yasandiiiiii.jpg

İstanbul'dan gelen doğa fotoğrafçısı Lale Çaktı, Bingöl’ü çok sevdiğini belirterek, etkinliğin çok güzel bir organizasyon olduğunu ifade etti. Mardin'den gelen Veysi Şimşek ise Bingöl'ün doğal güzelliklerini ve yaşamını fotoğraflamak için geldiklerini söyledi ve benzer etkinliklerin devamını diledi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

Bu haber toplam 16 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.