Büyük Çaplı Silah Kaçakçılığı Operasyonunda 53 Kişi Gözaltına Alındı

Büyük Çaplı Silah Kaçakçılığı Operasyonunda 53 Kişi Gözaltına Alındı
Şanlıurfa'da düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda 53 şüpheli yakalandı.

Şanlıurfa'da, silah kaçakçılığı ve organize suç örgütlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonlar büyük yankı uyandırdı. İl Jandarma Komutanlığı'nın koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda, 53 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyon kapsamında, 13 ilçede eş zamanlı olarak belirlenen 53 adrese operasyon düzenlendi. Aynı zamanda operasyonun yapıldığı güzergahtaki araçlar da detaylı bir şekilde arandı. Operasyon sırasında, çeşitli suçlardan aranan 34 şüpheli daha yollarda yapılan uygulamada gözaltına alındı.

Yapılan aramalarda, elektrik süpürgesi içerisinde bir tabanca ve birçok silah ile uyuşturucu madde ele geçirildi. Toplamda 2 makineli tabanca, 1 uzun namlulu silah, 16 tabanca, 21 av tüfeği, 2 kurusıkı tabanca ve bunlara ait mühimmatlar bulundu. Ayrıca, 640 gram esrar, 255 gram sentetik uyuşturucu, 12 gram eroin ve 8 uyuşturucu hap ile ilgili malzemeler ele geçirildi. Çalıntı olduğu tespit edilen 1 otomobile de el konuldu.

Gözaltına alınan 87 şüphelinin işlemleri devam ederken, ele geçirilen silah ve uyuşturucularla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

Bu haber toplam 5 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.